5/31/2015

טורט במילוי קרם שוקולד מפתיע - Surprising chocolate cream torte

Yum
בס"ד

 
For the English recipe, click here.
 
רציתי להכין עוגה פשוטה עם טוויסט. החלטתי להכין עוגת טורט פשוטה, שכשפורסים אותה, מתגלה הפתעה -
תערובת טראפלס ב
צורת לב, אבל רצונות לחוד ומעשים לחוד.
ההפתעה שקיבלתי הייתה שונה לגמרי ממה שציפיתי, למרות שכן היו לי חששות אם העוגה הזו בכלל תצליח.בסופו של דבר יצאה עוגת טורט שמעליה קרם שוקולד עשיר וטעים, שבערך רואים צורת לב, נכון? :-)
עשירות הטראפלס ביחד עם עוגת הטורט הפשוטה, יצרו עוגה טעימה מאוד.



המרכיבים:
לטורט:
4 ביצים L
60 גרם קמח רגיל (קצת יותר מחצי כוס ח"פ)
70 גרם סוכר לבן (חצי כוס ח"פ)
לטראפלס:
450 גרם שוקולד מריר
250 מ"ל שמנת מתוקה
תבנית אינגליש קייק

אופן ההכנה:
אני כותבת כאן איך בדיוק הכנתי, אפילו שבסוף התוצאה לא יצאה בדיוק כמו שהתכוונה המשוררת.
שוברים את השוקולד לקוביות. מחממים את השמנת המתוקה ויוצקים על השוקולד. מניחים לשמנת להמיס את השוקולד לדקה-שתיים ואז מערבבים היטב.
מעבירים את התערובת ללילה למקרר. לאחר מכן, מוציאים את התערובת לנייר אפייה ומעצבים את התערובת לגליל ארוך ולאחר מכן ללב.
את הלב מניחים בתבנית אפייה ומעבירים למקפיא לכ-3 שעות.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מכינים את התערובת לטורט ע"י הקצפת הביצים עם הסוכר במשך כ-5-7 דקות לקבלת תערובת
תפוחה ובהירה.  מוציאים את הלב מהמקפיא ומהתבנית ומניחים בצד.
משמנים את תבנית האפייה ויוצקים מעט מהתערובת לתבנית. מניחים את הלב הפוך, כך שהלבנתמך ע"י שני קודקודיו ויוצקים תערובת נוספת, עד לכיסוי מלא של הלב ועד שהתערובת מגיעה כמעט עד סוף התבנית.
אופים כ-35 דקות על מצב טורבו ומניחים לעוגה להתקרר לפני הפריסה. לאחר הפריסה, אני מעט כיווצ'צתי את האזור עם הקרם ליצירת מראה של לב.