7/09/2015

קוקי קייק פופס - Cookie cake pops

Yum
בס"ד


אני יודעת שיש מתכונים רבים לקייק פופס, אך עד כה לא יצא לי להכין.
החלטתי לשדרג את הקייק פופס הרגילים ולהכין קוקי קייק פופס - קייק פופס עם תוספת מתוקה של עוגיות אוריאו.

I know there are plenty cake pops recipes, but still haven't tried making any.
I've decided to upgrade the regular cake pops and make cookie cake pops - cake pops with Oreo cookies.





ההכנה מאוד פשוטה, רק עטיפת כדורי העוגיות בפירורי העוגה היא החלק המורכב כאן.
יוצאים קוקי קייק פופס עשירים ביותר בשוקולד, מומלץ למכורי השוקולד.
הכנתי שני סוגים: כדורי עוגיות עם חמאת בוטנים וכדורי עוגיות עם גבינת שמנת.
אתם יכולים להחליף במה שאתם אוהבים יותר.
 
The preparation is really easy, except from wrapping the cookie balls with the cake crumbles that makes it a bit tricky.
The cookie cake pops comes out really rich, especially for chocolate lovers.
I made two types: Oreo balls with peanut butter and Oreo balls with cream cheese.
You can make whichever version you prefer.
 


המרכיבים:
לכדורי עוגיות עם גבינת שמנת:
10 עוגיות אוריאו
1 כף גבינת שמנת
לכדורי עוגיות עם חמאת בוטנים:
5 עוגיות אוריאו
1 כף חמאת בוטנים סקיפי חלקה
לציפוי:
350-400 גרם שוקולד לבן
מעט שמן קנולה
25 גרם שוקולד מריר
 
אופן ההכנה:
טוחנים במעבד מזון את עשרת העוגיות היטב, מוסיפים את גבינת השמנת וטוחנים שוב.
יוצרים כדורים ומניחים על קיסמים ומקפיאים או שניתן להקפיא בלי קיסמים ולהגיש כמו כדורי שוקולד.
עושים את אותו דבר עם חמאת הבוטנים.
מקפיאים לחמש דקות ואז לוקחים חתיכות גדולות מעוגת הבראוניז וכל חתיכה לשטח על היד, להניח באמצע את כדור העוגייה ולהתחיל לסגור עליו את העוגה.
מעבירים שוב למקפיא, שיהיה קפוא לגמרי.
ממיסים את השוקולד הלבן ומערבבים לתוכו את מעט השמן קנולה.
מצפים את הכדורים ומניחים במקפיא להתייצבות או משאירים בחוץ עד שמתקשה - חשוב! לא להניח את הכדורים על הצד לאחר הציפוי בשוקולד הלבן, אחרת הציפוי שבאותו צד ירד מהכדור.
ממיסים שוקולד מריר ומקשטים בעזרת מזלג שטובלים בשוקולד ומזיזים בתנועות מהירות מעל הקייק פופ.
שומרים במקפיא, אך להוציא כמה דקות לפני שאוכלים.
 
Ingredients:
For the cream cheese balls:
10 Oreo cookies
1 Tbsp. cream cheese
For the peanut butter balls:
5 Oreo cookies
1 Tbsp. Skippy smooth peanut butter
Coating:
350-400 gram / 12.34-14.1 oz. White chocolate
A bit of canola oil
25 gram / 0.88 oz. Dark chocolate
 
Preparation:
In a food processor, process the 10 cookies finely and then add the cream cheese.
Do so with the other cookies and the peanut butter and start shaping balls and sticking on a toothpick or serve on muffin liners like truffles.
Place in the freezer for 5 minutes.
Take huge slices from the brownie cake, flatten it on your hand and place the cookie ball in the center and start covering it with the cake.
Place in the freezer until set completely.
Melt the white chocolate and then mix with a bit of canola oil.
Coat the cookie cake pops and leave in the freezer to set or outside  - Important! - don't put the balls on the side after coating with melted chocolate, or else the side that touched the surface will be left without coating.
Melt the dark chocolate and drizzle with a fork dipped in chocolate above the cookie cake pops, by moving your hand back and forth quickly.
Keep in the freezer, but take out couple of minutes before serving.

מוזמנים להצטרף לקבוצה הכי טעימה בפייסבוק ובאמת הכי מפרגנת - קבוצת "טעמים".