7/16/2015

ממתק שוקולד ועדשים - M&M's chocolate candy

Yum
בס"ד

ממתק שוקולד עם הפתעות עדשים צבעוניות, ללא אפייה ומאוד קל להכנה (מתאים גם לטבעונים).
Chocolate candy with M&M's, no baking and really easy to prepare (suitable for vegans too).


 
התחשק לי להכין ממתק שוקולדי, וזה הרעיון שעלה לי לראש.
ממתק שוקולד  המכיל 4 מרכיבים בלבד וממש כיף להכנה ואכילה :-)
מתאים להכנה עם ילדים בחופש ובכלל.
 
I really wanted to make  a chocolate candy, and that's what I came up with.
This chocolate candy consists only 4 ingredients, and is really fun to make and eat.
Suitable for making with kids at summer break or at any time.
 
המרכיבים:
1 כוס ממרח שקדים בראשית
1/2 כוס ממרח שוקולד השחר פרווה או ממרח שוקולד אחר שאוהבים
34 גרם מיני עדשים צבעוניות
ביסקוויטים פתי בר או לוטוס
 
אופן ההכנה:
מערבבים יחדיו את ממרח השקדים והשוקולד, אך לא יותר מדי שלא יהיה צבע אחיד (כך יוצאים גוונים).
מוסיפים את העדשים הצבעוניות ומערבבים עוד קצת.
משטחים על איזה תבנית אפייה שרוצים שמצופה בנייר אפייה ומעל מסדרים ביסקוויטים.
מעבירים למקרר להתגבשות לכמה שעות (3-4 שעות), הופכים וחותכים לריבועים.
לשמור במקרר.
 
Ingredients:
1 cup "genesis" almond spread or similar
1/2 cup vegan chocolate spread
34 gram / 1.2 oz. M&M's
petit beurre or lotus biscuits
 
Preparation:
Mix together the almond spread and chocolate spread, just a bit (don't mix until unified, so there will be shades).
Add the M&M's and mix a bit more.
Spread on any baking pan covered with baking paper and arrange on top the biscuits.
Place in the refrigerator for 3-4 hours, flip and cut into squares.
Keep in refrigerator.

 
מוזמנים להצטרף לקבוצת הפייסבוק הטעימה - טעמים, להצטרפות לחצו כאן.