7/23/2015

קינוח אלגנטי בקלות - No sweat Elegant dessert

Yum
בס"ד

רוצים לדעת איך להכין את הקינוח האלגנטי הזה בקלי קלות? מוזמנים להיכנס ולקרוא.
Do you want to make this no sweat elegant dessert? come check it out.

 

 
את הקינוח המתוק והאלגנטי הזה הכנתי ממעט מרכיבים, ויצא קינוח מתוק וטעים.
חשבתי להכין את הקינוח הזה מיד לאחר שקיבלתי את החבילה המתוקה מבית אחווה ומבית מן להתנסות: טחינה גולמית רגילה ומלאה, עוגת שוקולד צ'יפס עשירה, עוגיות חיטה מלאה ועוגיות סטיקס שוקולד.
אחווה עיצבו מחדש את אריזות הטחינה שלהם, עיצוב המדגיש את הערכים התזונתיים של טחינה אחווה - עשירה בסידן, ברזל, סיבים תזונתיים וללא נתרן.
אישית, המוצר שאני הכי אוהבת של אחווה זה החלוות שלהם ואם אתם טועמים חלווה בפעם הראשונה, תטעמו דבר ראשון את החלווה שלהם.
כמו כן, אחווה השיקו עוגת שוקולד צ'יפס עשירה שהיא ממש עשירה בשוקולד צ'יפס ומאוד עסיסית ונימוחה.
העוגה הזו התאימה לי מצויין לקינוח האלגנטי שלי.
 
I made this sweet and elegant dessert with few ingredients, and it came out really sweet and tasty.
I thought of making this dessert after receiving this sweet package from Achva and Man companies to review:
Rae tahini and whole tahini, extra rich chocolate chip cake, whole wheat cookies and sticks cookies.
Achva have redesigned their tahini packages to emphasize the nutritional values of Achva tahini: Rich in calcium, iron, fibers and no sodium.
Personally, my favorite Achva's product is halva and if you haven't tasted halva yet, then make sure it's Achva's halva.
In addition Achva have launched a new extra rich chocolate chip cake that really is rich with chocolate chips and is very moist.
This cake was perfect for my elegant dessert.
 
להשלמת הקינוח השתמשתי בעוגיות של מן שעברו מיתוג חדש לרגל חגיגות 60 שנה למותג וקיבלו צבע נוסף על האריזה - צבע אדום המזכיר את ופלים מן שבשבילי הם ה-ופלים!
טעמתי הרבה ופלים, ועד כה לא גיליתי יותר מוצלחים, מוזמנים לקרוא על הביקור שלי במפעל עם מתכון מתוק וקל להכנה.
 
To complete my dessert, I used Man's cookies that also changed the packaging design to mark and celebrate their brand's 60 years.
The packages have received new design and an addition of a red color to link with their wafers (that are also in red) that are The wafers to my taste.
I tasted many wafers, and so far I didn't come across any competitors to them. If you want to read about y visit to their factory and to see a tasty recipe, click here.

 
המתכון למנה אישית :
פרוסת עוגת שוקולד צ'יפס עשירה
עוגיית חיטה מלאה מן
שוקולד למריחה
כף גבינת שמנת נפוליאון
חצי כפית אינסטנט פודינג (או לפי הטעם)
שוקולד מגורר
 
אופן ההכנה:
לוקחים את פרוסת העוגה ודוחפים לתוך תבנית שקעים סיליקון מעוצבת כמו של סברינות קטנטנות (מומלץ שהחלק הזהוב יכנס ראשון, כך שהוא יהיה כלפי מעלה כשנוציא את העוגה).
מוציאים מהתבנית ומורחים על התחתית ממרח השוקולד ומניחים על העוגייה.
מערבבים יחדיו את גבינת השמנת והאינסטנט פודינג וממלאים עם שקית זילוף (או שקית אוכל, אני השתמשתי בשקית אוכל) את החור ועל העוגה למעלה.
מקשטים עם שוקולד מגורר, מגישים ובתאבון :-)
*אני אוהבת שהגבינה היא לא יותר מדי מתוקה, נותן קונטרה טובה למתיקות העוגה, אז אם אתם אוהבים יותר מתיקות, פשוט תוסיפו יותר אינסטנט פודינג.
 
Ingredients for 1 serving:
1 slice chocolate chip cake
1 whole wheat cookie
Chocolate spread
1 cup cream cheese
1/2 tsp. instant vanilla pudding (or according to taste)
Grated chocolate
 
Preparation:
Press the slice of cake into a Sabrina mold with the golden top first (that way, when taking the cake out, the golden top will be seen).
Spread the chocolate spread on the bottom of the cake and stick it on the cookie.
Mix together the cream cheese and instant vanilla pudding, transfer into a piping bag and pipe inside the cake and on top.
Sprinkle with grated chocolate, serve and enjoy!
* I love the contrast of the sweet cake to the cream cheese, so if you prefer the cream cheese a bot sweeter, add more instant vanilla.