8/10/2015

ארטיק אפרסק - Peach popsicle

Yum
בס"ד


תנובה פינקו אותי במגוון מוצרי חלב שאיתם הכנתי מספר מתכונים קלים, טעימים ואף די בריאים ומזינים.
המתכון הראשון שהכנתי זה ארטיק אפרסק קריר וטעים.

Tnuva gave me several dairy products and I made with them easy, tasty, quite healthy and nutritious recipes.
The first recipe is peach popsicle , a sweet and chili treat.

 
קיבלתי מגוון רחב של מוצרים שרובם דלי נתרן ודלי שומן: חלב דל לקטוז, משקה שקדים, גבינה צהובה 9%, גבינת כנען 5%, גבינת שמנת 16%, גבינה לבנה 5% דלת נתרן, קוטג 5% דל נתרן, יוגורט ביו 3%, פתיתי פרמזן, שמנת לבישול 10% וגבינה צפתית 5%.
 
המתכון הראשון מכיל רק 3 מרכיבים: יוגורט ביו 3%, אפרסקים בסירופ ואבקת סוכר.
מתכון ממש קל להכנה ויוצא פינוק מושלם - טעים ומעט חמצמץ.
 
I got variety of low sodium and low fat products: low in lactose milk, almond drink, 9% cheese, 5% Kna'an cheese, 16% cream cheese, 5% low sodium cream cheese, 5% low sodium cottage cheese, 3% yogurt bio, parmesan flakes, 10% cooking cream and 5% Tzfatit cheese.
 
The first recipe contains only 3 ingredients: 3% yogurt bio, peaches in light syrup and powdered sugar.
A really easy to prepare recipe, and you get yourself a perfect treat - tasty and a bit sour.
 

 
המרכיבים:
1 גביע יוגורט ביו 3% - 200 גרם
2 חצאי אפרסק מתוך קופסת אפרסקים בסירופ
2 כפות סירופ מתוך קופסת האפרסקים בסירופ
2 כפות אבקת סוכר (או לפי הטעם)
 
אופן ההכנה:
טוחנים הכול במעבד מזון, מעבירים לתבניות סיליקון או לתבניות ארטיק ומקפיאים עד שניתן לשחרר מהתבנית לגמרי.
 
Ingredients:
3% Yogurt bio - 200 gram / 7.054 oz.
2 halves of peach from peach in light syrup can
2 Tbsp. syrup from peach in light syrup can
2 Tbsp. powdered sugar (or according to taste)
 
Preparation:
Process all of the ingredients together in a food processor and transfer into a silicone mold or a popsicle mold and set in the freezer until completely set.