8/05/2015

פשטידת תירס טבעונית - Vegan corn pie

Yum
בס"ד

מתכון ממש קל וטעים לפשטידת תירס טבעונית, עם עקצוץ קל של צ'ילי כתוש.

Tasty and easy vegan corn pie with a tang of chili flakes.

 
פשטידת התירס הטבעונית הזו מכילה מרכיבים שלרוב יהיו בכל בית ובלי מרכיבים מוזרים.
מומלץ מאוד להוסיף את הצ'ילי הכתוש שכן הוא מעלה את הפשטידה הזו לרמה אחרת.
פשטידת התירס אינה יוצאת יציבה לגמרי, אך היא מספיק יציבה והכי חשוב טעימה.
 
This vegan corn pie contains ingredients that you can usually find in your home and without any weird ingredients.
It is very recommended adding the chili flakes, because it takes this pie to another level.
The corn pie isn't stable completely, but it's stable enough and very tasty.
 
המרכיבים לתבנית אינגליש קייק ארוכה:
1/2 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1 כוס תירס
1/3 כוס מים
צ'ילי כתוש לפי הטעם
 
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות, טורבו.
מערבבים יחדיו את כל המרכיבים, אם העיסה יבשה מדי ולא מתגבשת למרקם של דייסה, תוסיפו עוד מעט מים, רק עד שיוצא מרקם כמו של דייסה.
מעבירים לתבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה משומן, מפזרים מעל מעט צ'ילי כתוש ואופים כ-20-25 דקות.
 
Ingredients for long English cake pan:
1/2 cup flour
1/2 tsp. baking powder
salt and pepper to taste
1 cup corn kernels
1/3 cup water
chili flakes
 
Preparation:
Preheat oven to 180C / 356F, turbo.
Mix all of the ingredients together. If the mixture is too dry and doesn't get together to form a porridge texture, add a bit more water, just until it resembles a porridge mixture.
Transfer into a pan covered with baking paper and greased.
Sprinkle with a bit of chili flakes and bake for 20-25 minutes.