11/24/2015

עוגת שוקולד צ'יפס - Chocolate chip cake

Yum
בס"ד

עוגת שוקולד צ'יפס chocolate chip cake

עוגת שוקולד צ'יפס קלה להכנה ומאוד טעימה.

A very tasty and really easy to make chocolate chip cake.

 
עוגה עם שוקולד צ'יפס chocolate chips cake

שוקולד צ'יפס chocolate chips
 
אני מאוד אוהבת עוגות שוקולד צ'יפס, הפתעות השוקולד שבתוכן, על אף שעשויות מצימקאו, הן פשוט להיט בשבילי.
לרוב הייתי קונה עוגות שוקולד צ'יפס, אך לא תמיד יצאתי מרוצה מהטעם.
 
I really love chocolate chip cakes, the chocolate surprises in it, even though it is a compound chocolate, is a hit for me.
Usually when I used to buy chocolate chip cake, I wasn't that happy with the taste of it.
 
עוגת שוקולד צ'יפס chocolate chip cake

עוגת שוקולד צ'יפס chocolate chip cake
 
הפעם החלטתי להכין עוגה כזו בעצמי, אבל כזו שתהיה קלת הכנה ובלי צורך ביותר מקערה אחת וללא הפעלת מכשיר חשמלי, למעט התנור.
 
This time I've decided to make a chocolate chip cake of my own, but a one that will be very easy to prepare and will not need more than one bowl and not any electrical appliance, except from the oven.
 
עוגת שוקולד ציפס chocolate chip cake
 
המרכיבים לאינגליש קייק ארוכה או ל-2 בינוניות:
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן קנולה
1/2 כוס מים
3 ביצים L, טרופות
1 כוס שוקולד צ'יפס
מעט קמח לכיסוי השוקולד צ'יפס
 
אופן ההכנה:
מחממים מראש תנור ל-180 מעלות, טורבו.
מערבבים יחדיו את הקמח, אבקת האפייה והסוכר.
מוסיפים את השמן, המים והביצים ומערבבים היטב.
מצפים את השוקולד צ'יפס בקמח (אפשר לערבב בתוך שקית), כי אחרת הם ישקעו לקרקעית העוגה ומערבבים לתוך תערובת העוגה.
מעבירים לתבנית אפייה עם נייר אפייה ואופים בין 35 דקות לשעה (תלוי בתבנית שתאפו בה) או כאשר קיסם המוכנס לעוגה יוצא יבש.
 
Ingredients for long English cake pan or 2 medium ones:
2 cups flour
2 tsp. baking powder
3/4 cup sugar
1/2 cup canola oil
1/2 cup water
3 L eggs, whisked
1 cup chocolate chips
a bit of flour to dust the chocolate chips
 
Preparation:
Preheat oven to 180C/356F, turbo.
Mix together the flour, baking powder  and sugar.
Add the oil, water and eggs and mix well.
Coat the chocolate chips with flour (you can mix in a nylon bag), otherwise they will sink to the bottom of the cake and mix in the cake mixture.
Transfer onto a pan with baking paper and bake between 35 minutes to an hour, or until a toothpick inserted to the cake comes out clean.