12/24/2015

עוגיות שקדים כלב - Dog almond cookies

Yum
בס"ד

עוגיות שקדים מדהימות Amazing almond cookies

את עוגיות השקדים האלה אתם חייבין להכין, פריכות וכל כך טעימות.

You got to make this crispy and delicious almond cookies.

 
עוגיות שקדים בצורת כלב Dog shaped almond cookies
 
כבר מזמן סיפרתי לכם על האתר המדהים של 'איזה', שממנו הכנתי ופירסמתי בבלוג שני בריושים מדהימים שלה: בריוש תורכי ובריוש פסטו וגבינה.
 
Along time ago I told you about the awesome website of Iza, which I made from it these two delicious brioches: Turkish brioche and pesto and cheese brioche.
 



 
החלטתי לחזור לאתר שלה ולראות אם יש עוד דברים שמתחשק לי להכין, ומצאתי את העוגיות המתוקות האלה בצורת כלב.
העוגיות יצאו ממש מדהימות וגם די חמודות, לא?
ההכנה די קלה, אז אין מה להיבהל ואפילו אין צורך במיקסר.
 
I've decided to check out her website again and see if there's something I want to make, and I ran out on this sweet dog shaped cookies.
The cookies come out amazing and kinds cute, right?
The preparation is quite easy and no need of mixer.
 


עוגיות שקדים almond cookies
 
המרכיבים ל-18 עוגיות:
80 גרם שקדים טחונים (אני טחנתי שקדים ולא השתמשתי במוכן)
65 גרם חמאה רכה
65 גרם סוכר
65 גרם קמח
קמצוץ מלח
1 כף קקאו
מעט שוקולד מריר מומס
 
אופן ההכנה:
מחממים מראש תנור ל-180 מעלות, טורבו.
מרככים את החמאה למשחה על ידי כף.
מוסיפים את הסוכר ודוחפים אותו פנימה לסוכר באמצעות כף, כך שהסוכר נספג בחמאה.
מוסיפים את השקדים ומערבבים שוב עם הכף.
מוסיפים קמח ומלח, מערבבים ולאחר מכן מעבדים ליצירת כדור בצק.
לוקחים רבע מהבצק ומערבבים אותו היטב עם הקקאו.
יוצרים 18 כדורים בגודל אגוז מהבצק הלבן ומהבצק החום מתחילים ליצור כדורי אף קטנים ואוזניים ארוכות שאותם מצמידים לכדור הלבן.
אופים 15 דקות ולאחר מכן מניחים לעוגיות להתקרר לגמרי.
ממיסים שוקולד מריר, מעבירים לשקית זילוף ומזלפים עיניים.
 
מוזמנים לשלוח אליי תמונות עם היצירות שלכם לmiki_mouse6AToutlook.com  (לשנות את הAT לשטרודל כמובן), ואולי הם יופיעו בבלוג.
בתאבון ובהצלחה :-)

Ingredients for 18 cookies:
80 gram/2.82 oz. grounds (I grounded regular almonds and not used the prepared type)
65 gram/2.3 oz. softened butter
65 gram/2.3 oz. sugar
65 gram/2.3 oz. flour
pinch of salt
1 Tbsp. cocoa powder
a bit of melted chocolate
 
Preparation:
Preheat oven to 180C/356F, turbo.
Soften the butter into a paste with a spoon.
Add sugar and push it to the butter with the tablespoon, thus absorbing in the butter.
Add the almonds and mix with the spoon again.
Add flour and salt, mix and then form a dough.
Take a quarter of it and mix in the cocoa butter.
Make 18 walnut size balls from the white dough and then make small noses and long ears with the brown dough and attach to the white balls.
Bake for 15 minutes and then set aside to cool.
Melt the bittersweet chocolate, transfer into a piping bag and pipe eyes.
You're welcome to send me your creations at: miki_mouse6AToutlook.com (switch At for @), and they might appear in the blog.
Bon appetite and good luck :-)