12/29/2015

מוס שוקולד מרשמלו - Marshmallow chocolate mousse

Yum
בס"ד


מוס לאוהבי המרשמלו Marshmallow lovers mousse

אוהבים שוקולד?
 ומרשמלו?
 ומה עם מוס שוקולד מרשמלו?

Do you love chocolate?
and marshmallow?
and how about chocolate and marshmallow mousse?



margarine shufersal מרגרינה שופרסל

 
יש אנשים שאוהבים את החיבור בין שוקולד למרשמלו, ואם אתם מאותם אנשים אז אתם תאהבו מאוד את מוס השוקולד והמרשמלו הזה.
המתכון מבוסס על מתכון של נייג'לה לאוסון עם שינויים קלים.
 
Some people enjoy the combination of chocolate and marshmallow, and if you're one of those people you are going to love this chocolate marshmallow mousse.
The recipe is based on Nigella Lawson recipe with mild changes.
 
margarine
אני החלטתי להכין את המתכון פרווה, על מנת שנוכל להנות ממנו במהלך סעודת השבת ועל מנת להשתמש במרגרינה החדשה מבית שופרסל שאותה קיבלתי להתנסות.
 
I've decided to try making this a parve dessert, so that we can enjoy it on Shabbat and also to try the new margarine from Shufersal which I received for a review.
 
marshmallow chocolate and more
 
למרגרינה שני סוגים האחד בטעם חמאה והאחר ללא תוספת מלח ובנוסף קיבלתי להתנסות גם את הקמח ללחם, קמח תופח מועשר בויטמינים וקמח שיפון מלא.
לפי המראה, חשבתי שהמרגרינה נראית מאוד תעשייתית, כלומר לא אהבתי את המראה שלה. אהבתי מאוד את האריזה שממש נוח לסגור אותה מחדש ובמתכון, לפי דעתי, בכלל לא הורגש טעם פרווה, אז השילוב כאן בהחלט היה מוצלח.
 
The margarine has two kinds: butter flavored and without added salt and also I got to review Shufersal's bread flour, enriched with vitamins self-raising flour and whole rye flour.
By the appearance of the margarine, I Thought it looks very industrial, meaning I didn't like the way it looks. I love the package and the fact that you can reclose it as new.
In the recipe, In my opinion, you couldn't taste that it is a pareve dessert, so the combination here really works.
 
chocoolate marshmallow mousse
 
המרכיבים ל-5-7 מנות מוס:
120 גרם מרשמלו
50 גרם מרגרינה שופרסל, חתוכה לקוביות
250 גרם שוקולד מריר
60 מ"ל מים חמים
1/4 1 כוסות קצפת צמחית
 
אופן ההכנה:
שמים בקערה המתאימה למיקרו את המרשמלו, המרגרינה, השוקולד והמים. מכסים במכסה וממיסים בפולסים של כ-30-40 שניות, כאשר אחרי כל סיבוב מערבבים היטב את התערובת ולאחר מכן מניחים לה להתקרר.
מקציפים את הקצפת לקרם יציב ולאחר מכן מקפלים את הקצפת לתוך השוקולד.
מעבירים לכוסות ושמים במקרר עד להגשה.
בתאבון :-)
 
Ingredients for 5-7 servings:
120 gram/4.23 oz. marshmallow
50 gram/1.763 oz. margarine, cut into cubes
250 gram/8.82 oz. bittersweet chocolate
60 ml/2.02 oz. hot water
1 1/4 cup pareve whipping cream
 
Preparation:
Put in a microwave safe bowl the marshmallows, margarine, chocolate and water and cover with a lid. Melt in the microwave in pulses of 30-40 seconds, mixing after each round and then putting aside to cool.
Whip the whipping cream and then fold the cream to the chocolate.
Transfer into cups and place in the refrigerator until serving.