12/05/2015

מתכון לפנקייקס ממולא נוטלה בקלי קלות

בס"ד

פנקייקס במילוי נוטלה

 
את הרעיון המתוק הבא ראיתי באתר אחר שאיני זוכרת את שמו לצערי, וממנו לקחתי את ההשראה להכין את הפנקייקים האלה במילוי נוטלה עם הפתעה נוספת.



 
פנקייקס ממולאים נוטלה עם עדשי שוקולד


ערימת פנקייקים במילוי שוקולד


פנקייקים ממולאים נוטלה ועדשים
 
 
אני אוהבת להכין מתכונים משלי, ולכן לא השתמשתי במתכון שנמצא באתר שבו ראיתי את הפנקייקס במילוי נוטלה.
יוצא ממש תענוג אמיתי אך צריך להתכונן מראש, שכן את הנוטלה מקפיאים לשעה וחצי - שעתיים לפני שמגיעים להכנת הפנקייקס.
 
אני הלכתי על תוספת קראנצ'ית לנוטלה והוספתי גם M&M's שיהיה מעניין וטעים בפה.
דבר נוסף שנחמד ברעיון הזה הוא העובדה שאפשר לקחת את הפנקייקים האלה לדרך, בדומה לפיתה עם שוקולד, רק יותר משודרגת.
 

 
 
פנקייק נוטלה כזה טעים


תערובת פנקייק עם דיסקית שוקולד נוטלה ועדשי שוקולד



פנקייקס נוטלה



 
פנקייקס במילוי נוטלה ועדשי שוקולד/מתכון: עם תענוג
המדידות נעשו בכוסות וכפות מידה אוניברסליים
המרכיבים ל-5 פנקייקס:
1/2 1 כוסות קמח
1/2 1 כפיות אבקת אפייה
3 כפות סוכר
1/4 כפית תמצית וניל
1 ביצה L
3/4 כוס חלב
 
5 כפות נוטלה
עדשים M&M's
 
אופן ההכנה:
1.לוקחים תבנית עם נייר אפייה ועליה מורחים כף נוטלה בצורת עיגול בגודל של כ-8 ס"מ, חשוב שהעיגול לא יהיה דק מדי ולא עבה מדי.

2.מעל מפזרים עדשי M&M's ומצמידים אותם לשוקולד. ממשיכים כך עם שאר הכפות ומקפיאים לשעה וחצי - שעתיים.
 
3.לאחר מכן, מפרידים את העיגולים מנייר האפייה ומשאירים אותם במקפיא.
 
4.מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והסוכר. 

5.מוסיפים את תמצית הוניל, הביצה והחלב ומערבבים עד שאין גושים.
 
6.מחממים מחבת עם ספריי שמן וכשהמחבת חמה, מנמיכים מעט את האש.

7.מוסיפים ככף - כף וחצי בלילה ואם היא לא מתפרסת מספיק אז משטחים אותה בעזרת כף.

8.מעליה מניחים דיסק שוקולד ומכסים בעוד כף-שתיים של תערובת פנקייקס.
 
9.מטגנים מצד אחד עד שמזהיב  ולאחר מכן הופכים ומטגנים את הצד השני.
 
10.כל פעם להוציא דיסק אחד מהמקפיא, כי הם מפשירים מהר מאוד.
 
11.אם המחבת טובה, אחרי הפעם הראשונה כבר ניתן לנגב את המחבת משאריות התרסיס שמן ולטגן ללא ספריי שמן בכלל. 
 
וכמובן אם יש צורך, מנמיכים את האש לעוצמה הכי נמוכה על מנת שהפנקייקס לא ישרפו (אני הנמכתי כעבור 2 פנקייקים לעוצמה הכי נמוכה).
12.בתאבון! הכנתם? תייגו אותי באינסטגרם @con_delight

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!

ניוזלטר Subscribe

הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים באימייל

Subscribe to get our updates by email

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use