12/13/2015

עוגת שלושה שוקולדים - Three chocolates cake

Yum
בס"ד

עוגת שלושה שוקולדים three chocolates cake

עוגת שלושה שוקולדים קלה להכנה וכל כך טעימה.

Easy and super tasty three chocolates cake.


כריות מיקס
כשיוצא לי לקבל מוצר חדש להתנסות, אני אוהבת לאתגר את עצמי ולהכין מתכון חדש.
הפעם קיבלתי להתנסות את דגני הכריות החדשים שהינם בעצם מיקס של כריות במילוי קרם בטעם וניל וכריות במילוי קרם בטעם שוקולד, כך שאם אהבתם את שני הטעמים בנפרד, תהנו יותר באריזה אחת.
טעמתי את הכריות לבד והטעם נחמד, אבל אני הרבה יותר אוהבת את הכריות הוותיקים במילוי נוגט - כשזה נמצא בבית זה פשוט מתחסל במהירות!

When I get a new product to review, I love to challenge myself and make new recipe.
This time I tried the new Cariot cereals that are actually a mix of two existing flavors: vanilla filled pillow cereals and chocolate filled pillow cereals, so if you love both flavors, you're going to enjoy them in one package.
I tasted the new cariot mix alone and it tasted nice, however I prefer the nostalgic cariot filled with nougat - when it's home it disappears in a sec.

עוגת שלושה שוקולדים three chocolates cake

עוגת שלושה שוקולדים tres chocolates cake

עוגה עם שלושה שוקולדים three chocolates cake
 
בעוגה שילבתי את הכריות מיקס במוס השוקולד הלבן ואני אישית אהבתי את השילוב, אך לא כולם אהבו את השילוב הזה.
לאחר שילוב במוס השוקולד הלבן, הכריות נהפכות להיות סמרטוטיות, לכן אם אתם לא אוהבים את הכריות שלכם סמרטוטיות, עדיף שתכינו את העוגה ללא הכריות.

I combined the cereal in the white chocolate mousse and I personally loved the combo, but not everyone loved it.
After combining the pillows in the chocolate mousse, they get mooshy, so if you don't like your pillows that way, it id preferred to skip them and not add anything.

עוגת שלושה שוקולדים three chocolates cake
 
העוגה מאוד עשירה וטעימה ומכילה שכבת עוגת בראוניז, שכבה של מוס שוקולד לבן, שכבת קרם שוקולד חלב וציפוי שוקולד חלב.
אם תהיתם איך זה שלושה שוקולדים, אז בבראוניס תמצאו את השוקולד המריר :-) .

The cake is very rich and tasty and consists of a brownie layer, a white chocolate mousse layer, a milk chocolate cream layer and a milk chocolate coating.

עוגת שלושה שוקולדים three chocolates cake
 
המרכיבים:
לבראוניז:
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
1 כפית תמצית וניל
4 ביצים L
1 כף קקאו
1 כפית קפה נמס
1 כוס סוכר
3/4 כוס קמח
 
מוס שוקולד לבן:
250 מ"ל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד לבן
35 גרם חמאה
1 כוס כריות מיקס (אופציונלי, קראו מה שכתבתי למעלה לפני ההוספה)
 
קרם שוקולד חלב:
50 גרם שוקולד חלב
50 מ"ל שמנת מתוקה
 
ציפוי:
200 גרם שוקולד חלב
מעט שמן קנולה
 
אופן ההכנה:
מחממים מראש תנור ל-180 מעלות, טורבו.
מרפדים תבנית אפייה עגולה 24 ס"מ בנייר אפייה.
ממיסים יחדיו את השוקולד והחמאה. מוסיפים תמצית וניל וביצים ומערבבים היטב. מוסיפים קקאו, סוכר וקפה נמס ומערבבים היטב. מוסיפים קמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים לתבנית ואופים כ-25 דקות ואז מניחים לעוגה להתקרר לחלוטין.
מוציאים אותה מהתבנית, מיישרים אותה על ידי חיתוך הגבעה שנוצרה ומחזירים לתבנית.
ממיסים יחדיו את השוקולד הלבן והחמאה בפולסים קצרים במיקרו.
מקציפים את השמנת המתוקה, לוקחים שתי כפות מהשמנת המוקצפת ומערבבים לשוקולד ואז מקפלים את השוקולד לקצפת.
אם רוצים להוסיף כריות, עכשיו מקפלים פנימה את הכריות ומורחים על העוגה.
ממיסים יחדיו שוקולד חלב ושמנת בפולסים קצרים במיקרו. מערבבים ומניחיים לתערובת להתקרר.
יוצקים על העוגה ומעבירים את העוגה ל-4 שעות למקרר.
לאחר מכן ממיסים את שוקולד החלב, מוסיפים פנימה שמן קנולה ומערבבים היטב ומחכים מעט שיתקרר.
מצפים את העוגה ומעבירים לעוד 4 שעות למקרר או ללילה.
חיתוך העוגה לא יוצא מושלם מכיוון שהציפוי קשה, אך מה שבטוח זה טעים!

Ingredients:
Brownies:
200 gram / 7.054 oz. bitter-sweet chocolate
200 gram / 7.054 oz. butter
1 tsp. vanilla extract
4 L eggs
1 Tbsp. cocoa powder
1 tsp. coffee powder
1 cup sugar
3/4 cup flour
 
White chocolate mousse:
250 ml / 8.45 oz. whipping cream
100 gram / 3.527 oz. white chocolate
35 gram / 1.234 oz. butter
1 cup cariot mix cereal (optional, see what I wrote above)
 
Milk chocolate cream:
50 gram / 1.763 oz. milk chocolate
50 ml / 1.69 oz. whipping cream
 
Coating:
200 gram / 7.054 oz. milk chocolate
a bit of canola oil
 
Preparation:
Preheat oven to 180C/356F, turbo.
Line a 24cm round baking pan with parchment paper.
Melt the chocolate and butter together. Add vanilla extract and eggs and mix well.
Add cocoa powder, sugar and coffee powder and mix. Add in flour and mix until unified.
Transfer into the pan and bake for 25 minutes and then set aside to cool completely.
Take the cake out of the pan and straighten it by cutting the lump of the cake with a knife and then return it to the pan.
Melt the white chocolate with butter in short pulses in the microwave.
Whip the whipping cream, take two spoons of the whipped cream and mix in the white chocolate.
Then fold in the chocolate to the whipped cream.
If you add the cereal now it's the time to fold them in and spread on the cake.
Melt together the whipping cream and milk chocolate, wait until it cools and then pour on the cake.
Place in the fridge for 4 hours and then melt the milk chocolate, mix in the canola oil and wait for it to cool a bit.
Pour on the cake and place in the fridge for 4 hour or overnight.
Cutting the cake perfectly  is a bit hard because of the milk chocolate coating, but it is sure delicious!