1/23/2016

רבילי מטוגן - Fried ravioli

Yum
בס"ד

רביולי בטטה מטוגן deep fried yam ravioli

אין כאן חידוש רציני, אך מדובר במנה מאוד טעימה, שאם תגישו אותה לצאת סלט ירקות, גם הקלוריות לא יהיו יותר מדי מוגזמות.

 There isn't much renovation in this dish, but it is still a very tasty dish, and if you serve it with a salad on the side, the calories intake will not be too exaggerated.
 


רביולי בשמן עמוק deep fried ravioli
בזמן האחרון יש לי חשק לנסות כל מיני מתכונים שמבוססים על מתכוני מסעדות, ולכן כשנתקלתי במתכון הזה של מסעדת אוליב גרדן, התחשק לי מאוד להכין את המנה הזו.

Lately I really feel like trying recipes based on restaurant's recipes, and when I encountered this recipe from Olive Garden restaurant, I really wanted to make it.
 
מנת הרביולי שלהם מוגשת עם תוספת של תבלין איטלקי, שבמקומו התכוונתי לשים אורגנו, ולמרות שהאורגנו נשכח לו מהמתכון ועם שינויים קלים, עדיין מנת הפסטה יוצאת מאוד טעימה והיא ממש קלה להכנה.

Their ravioli dish is served with Italian seasoning, and I planned on adding oregano, but even thought I forgot about it and made a few mild changes to the recipe, the pasta dish came out really tasty and so easy to make.

רביולי מטוגן fried ravioli

המרכיבים:
400 גרם שקית רביולי טרי או קפוא שהופשר (לא מבשלים אותו)
2 ביצים L, טרופות
1/4 כוס מים
1 כוס קמח
1 כוס פירורי לחם
1/2 כפית אבקת שום
1/4 כפית מלח
שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:
מערבבים את המים והביצים בקערה.
מערבבים בצלחת נפרדת את פירורי הלחם עם המלח והשום.
בצלחת נוספת שמים את הקמח ומחממים את השמן.
טובלים את הרביולי בקמח, לאחר מכן בביצה ואז בפירורי הלחם ומעבירים לטיגון עמוק לכמה דקות מכל צד, עד שמזהיב, להניח על נייר סופג ולהגיש.
מגישים עם סלט טוב או רוטב טעים בצד ובתאבון!

Ingredients:
400 gram bought fresh ravioli of frozen and thawed (don't cook it)
2 L eggs, beaten
1/4 cup water
1 cup flour
1 cup breadcrumbs
1/2 tsp. garlic powder
1/4 tsp. salt
oil for deep frying
 
Preparation:
Mix together the eggs and water in a bowl.
Mix in a separate plate the breadcrumbs, salt and garlic.
In another plate pour the flour and preheat the oil.
Dip the ravioli in the flour, then in the egg and then in the breadcrumbs.
Transfer into deep frying and fry on both sided until golden and then place on a paper towel.
Serve with a nice salad or a sauce and enjoy!