6/15/2016

ספר הבישול המהיר וסלט טעים - No time to cook book & a salad

Yum
בס"ד


אני אוהבת לאתגר את עצמי במטבח, אך לא תמיד יש זמן לכך, ולכן מתכונים קלי הכנה תמיד מתקבלים בברכה. הכנתי מתכון לסלט עגבניות, מוצרלה ובצל סגול מהספר קל לבשל - ספר הבישול המהיר של לורה הרינג שקיבלתי לסקירה.

I love to challenge myself in the kitchen, but you don't always have the time for it, so easy to make recipes are always welcome. I made tomatoes, mozzarella and red onion salad from the "no time to cook book" by Laura Herring.



הספר קל לבשל - ספר הבישול המהיר של לורה הרינג, יצא בישראל בהוצאת דני ספרים וכמו כל ספר בישול שיש ברשותי לראשונה, מיד התחלתי לדפדף ולראות את התמונות והמתכונים השונים שהספר מציע.

I got to review Laura Herring's cookbook that was published in Israel by Dani books. Each cookbook I have, I first open it and check the photos and the recipes it has to offer.


מדובר בספר בישול מאוד ידידותי למשתמש עם מגוון רעיונות להכנת מאכלים ב-20 דקות או פחות (כמה מתכונים בודדים עד 30 דקות).
הספר מכיל כ-70 מתכונים מהירי הכנה עם תמונות מעוררות תאבון, טיפים לחסכון בזמן, איורי צעד-צעד מקסימים ומועילים ומסגרות "תוכנית פעולה" המסבירות בקצרה מה יש לעשות במתכון.
הספר מחולק לפי סוגי ארוחות: בוקר ובראנץ' קלילות, צהריים מהירות, ערב פשוטות וקינוחים בקלי קלות. ספר מצויין, קל להבנה וכיפי, המשלב בתוכו גם מתכונים בריאים.

This cookbook is very user friendly with variety of meal ideas to prepare in 20 minutes or less (a few recipes can reach up to 30 minutes).
The recipe includes about 70 recipes with quick preparation and mouthwatering photos, tips in timesaving, lovely step by step drawings and helpful frameworks with action plans that explain in short what you got to do in the recipe.
The book is divided into meal sections: easy breakfast and branch, quick lunches, simple suppers and easy peasy desserts. An excellent cookbook , easy to understand and fun, that also combines healthy recipes.


בינתיים, אני החלטתי להכין מהספר את הסלט עגבניות, מוצרלה ובצל סגול בשינויים קלים, ויצא סלט נפלא, בריא וטעים. הסלט הזה אמור לקחת כ-10 דקות הכנה או פחות, ועם הדמעות שירדו לי מחיתוך הבצל לקח לי באמת כ-10 דקות הכנה.
את הספר המקסים של לורה הרינג, שתורגם מאנגלית על ידי חגי ברקת בהוצאת דני ספרים, תוכלו למצוא בכל חנויות הספרים או במחיר מבצע מטורף! (39 ש"ח במקום 78 ש"ח) בחנות המקוונת של ההוצאה כאן.

For now, I have decided to make from the cookbook the tomatoes, mozzarella and purple onion salad with mild changes and it came out just delicious, healthy and wonderful. The salad suppose to take no more than 10 minutes of preparation, and with my tears that ran down from the onion, it still took me about 10 minutes.
The cookbook of Laura Herring is just lovely and it was translated from English by Hagay Barkat and was published by Dani books. You can purchase the cookbook in the bookstores or on a crazy sale on the internet store at the price of 39NIS instead of 78NIS in here.


המרכיבים לפי איך שאני הכנתי:
כ-20 עגבניות שרי, חצויות
1 בצל סגול, פרוס
חופן עלי בזיליקום טריים, קרועים
שמן זית, לזילוף
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
עלי חסה
חומץ בלסמי, לזילוף
2 כדורי מוצרלה, קרועים לחתיכות

אופן ההכנה:
בקערה מערבבים את העגבניות, הבצל, עלי הבזיליקום והחסה. מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים את חתיכות המוצרלה ומזלפים מעל שמן זית וחומץ בלסמי. מגישים מיד, בתאבון :-)

Ingredients for the salad as I made:
about 20 cherry tomatoes, halved
1 purple/red onion, sliced
handful of basil leaves, torn
olive oil, for drizzling
salt and pepper to taste
lettuce leaves
balsamic vinegar, for drizzling
2 mozzarella balls, torn into pieces
 
Preparation:
Mix in a bowl the tomatoes, onion, basil leaves and lettuce. Drizzle with olive oil and season with salt and pepper. Transfer into a serving plate, scatter the mozzarella cheese and drizzle with olive oil and balsamic vinegar. Serve immediately and enjoy :-)