10/24/2016

בראוניז שלושה שוקולדים - Three chocolates brownie

Yum
בס"ד

3 chocolates brownie cake

אחרי שתכינו את עוגת הבראוניז הזו, כולם במשפחה פשוט יהללו אתכם - בראוניס שלושה שוקולדים פשוט מדהימים והכי כיף שהם כל כך קלים להכנה.

After you make this brownie cake, your family will praise you - Amazing three chocolates brownies, that are so easy to make.






 
 
ראיתי בספר של "better homes and gardens - the ultimate cookie book", מתכון לבראוניז שממש נראו קלים להכנה ומכיוון שלא היה עוד הרבה זמן לפני כניסת החג, חשבתי שהם מתאימים לי בדיוק עכשיו כשאני צריכה מתכון קליל, מהיר ונראה גם טעים.

I saw in the "Better homes and gardens - the ultimate cookie book" cookbook, a recipe for brownies that seemed easy to make and because I didn't have much time before the holiday, I thought they are just right for now - easy, quick and seems tasty.

בראוניס שלושה שוקולדים three chocolate brownie
 

בסופו של דבר, כמו שאני בד"כ עושה, אני שיניתי את המתכון לפי המצרכים שהיו לי בבית ולפי משקלים שקל לעבוד איתם. הבראוניז יצאו בראוניס פאדג'יים וכל כך עסיסיים וטעימים. חשוב לציין כי כל המידות בכוסות הן לפי כוס מידה, ואלא אם כן צויין אחרת, בבקשה הקפידו לעבוד עם כוסות מדידה, על מנת שהמתכון לא יתפקשש כי באמת שמדובר בבראוניז בשלושה שוקולדים מושחתים וטעימים.

Eventually, like I usually do, I changed the recipe according to what I have at home and using weights that are easy to work with.
The brownies came out very fudgy and so good. It is important to mention that all units are in universal measurement cups, and unless otherwise stated, please make sure to use the universal cups, in order for the recipe t work and not mess up, because those are truly scrumptious delicious 3 chocolate brownies.

עוגת בראוניז brownie cake

המרכיבים לתבנית 30X30 מרובעת:
100 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
100 גרם שוקולד חלב, שבור לקוביות
100 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
1 כוס סוכר
1/2 1 כפיות תמצית וניל
3 ביצים M
2/3 כוס קמח רגיל
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
ספריי שמן
100 גרם שוקולד לבן, שבור לקוביות

אופן ההכנה:
מחממים מראש תנור ל-160 מעלות, טורבו.
ממיסים יחדיו במיקרו את החמאה, השוקולד החלב והשוקולד המריר. ממיסים כל פעם מספר שניות, עד להמסה מלאה.
מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב. מוסיפים את הסוכר ומערבבים, מוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים שוב.
מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים לתבנית אפייה המכוסה בנייר אלומיניום (ראו תמונה) ומרססים את נייר האלומיניום היטב בספריי השמן. מעבירים את התערובת פנימה ואופים בדיוק 25 דקות. ברגע שהעוגה יצאה מהתנור, דוחפים מעט קוביות שוקולד לבן על פני העוגה (מניחים איך שרוצים) ומניחים לה להתקרר. לאחר שהעוגה התקררה, חותכים חתיכות ומתענגים :-) .
העוגה הכי טעימה באותו יום כשהשוקולד עדיין נמס, אך גם יום למחרת השוקולד עדיין לא מוצק לגמרי והעוגה נפלאה!

Ingredients for 30cmX30cm squared pan:
100 gram butter, into cubes
100 gram milk chocolate, into cubes
100 gram, bittersweet chocolate, into cubes
1 cup sugar
1 1/2 tsp. vanilla extract
3 M eggs
2/3 cups all purpose flour
1/2 tsp. baking powder
1/2 tsp. salt
cooking oil spray
100 gram white chocolate, into cubes
 
Preparation:
Preheat oven to 160C, turbo.
Melt in the microwave the butter, milk chocolate and bittersweet chocolate, until completely melted in pulses.
Add the eggs and mix, add the sugar and mix again. Add the vanilla extract, mix and add the flour, baking powder and salt and mix well.
Transfer into a pan covered with aluminum foil and sprayed with cooking spray. Bake for exactly 25 minutes. When the cake is out of the oven, press a bit the white chocolate on it (press as you want) and let it cool. When the cake chilled, cut into desired squares and enjoy! The cake is best on the day of prep when the white chocolate is quite melt, but the day after its also very tasty.