11/30/2016

בראוניס השחר - The dawn of brownies

Yum
בס"ד

בראוניס השחר Dawn of the brownies

חברת השחר העולה יצאה בשיתוף פעולה עם רשות הטבע והגנים והשיקה אריזות ממרח חדשות, ומכיוון שקיבלתי את האריזות החדשות לסקירה, החלטתי להכין בראוניז שוקולד השחר מעולים.

Hasahar Haole (meaning rising dawn)company have collaborated with the nature and parks authority of Israel and launched new spread packages, and because I got the packages for a review, I decided to make a perfect brownies - The dawn of brownies.




שוקולד השחר ורשות הטבע והגנים

רעיון מקסים נרקם בין חברת השחר העולה, המייצרת את השוקולד למריחה הכי טוב לדעתי, ורשות הטבע והגנים - לכל אריזת 500 גרם ו-1 קילו של ממרחי השחר העולה, מצורפת חוברת עם המלצות לטיולים חורפיים בישראל.
בחוברת תמצאו טיפים לפני היציאה לטיול, וכן המלצות למסלולי טיול חורפיים ברחבי הארץ בליווי תמונות.

A lovely collaboration was formed between the Hasahar Haole company, that manufactures the best chocolate spread in my opinion, and the napa - each 500 gram and 1 kilo package comes with winter trip recommendations.
In the pamphlets you will find tips before going on a tour and also recommendations for winter treks along with photos.


אז הפעם ראיתי בספר "Sweets and treats from six sisters' stuff" מתכון לבראוניז, אבל לא רציתי להשתמש בחמאה וכן החלטתי לשנות מעט מהמתכון המקורי והתקבלו בראוניס מאוד טעימים ודחוסים.

So this time I saw a brownie recipe on the "Sweets and treat from six sisters' stuff" cookbook, but I changed it to suit my needs and I got really tasty brownies.



המרכיבים לתבנית 30X30 מרובעת:
1/4 כוס שמן קנולה
3/4 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים M
1/2 כוס קמח
1/4 כוס קקאו
1/4 כפית מלח
1/4 כפית אבקת אפייה
1/2 כוס שוקולד השחר
ספריי שמן

אופן ההכנה:
מחממים מראש תנור ל-180 מעלות, טורבו.
מערבבים יחדיו את השמן, הסוכר, תמצית הוניל והביצים. מוסיפים את הקמח, הקקאו, המלח ואבקת האפייה ומערבבים שוב. מוסיפים את ממרח השוקולד ומערבבים. משמנים את התבנית, מרפדים בנייר אפייה ושוב משמנים ואז מעבירים את התערובת לתבנית ואופים כ-25-30 דקות. מומלץ לאכול כמה דקות לאחר האפייה.
*שימו לב שהבראוניז האלה מאוד דביקים, אז מומלץ לא לתת לילדים קטנים.

Ingredients for 30X30cm squared pan:
1/4 cup canola oil
3/4 cup sugar
1 tsp. vanilla extract
2 M eggs
1/2 cup flour
1/4 cup cocoa powder
1/4 tsp. salt
1/4 tsp. baking powder
1/2 cup chocolate spread Hasahar Haole or similar
baking spray
 
Preparation:
Preheat the oven on 180C/356F, turbo.
Mix together the oil, sugar. vanilla extract and eggs. Add flour, cocoa, salt and baking powder and mix again. Add the chocolate spread and mix. Spray the pan with baking spray and place the baking paper on top. Then spray again and pour the mixture inside. Bake for 25 to 30 minutes and it is recommended eating it couple of minutes after it has gone out of the oven.
*These brownies are very sticky, so it's not recommended giving it to young children.