12/17/2016

תערובת לסופגניות מיימונס - Maimon's donut mix

Yum
בס"ד

תערובת סופגניות מיימונס Maimon's donuts mixture

חברת מיימונס השיקו השנה לרגל חג החנוכה תערובת חדשה שמקצרת לכם תהליכים. קיבלתי את המוצר לסקירה ומוזמנים לקרוא את דעתי עליו.

Maimon's company have launched a special mixture that shortens process especially for Chanukah holiday. I got to review the product and here's my opinion.



חברת מיימונ'ס הוסיפה לסדרת מוצרי האפייה ביחד עם השף קונדיטור מיקי שמו את התערובת להכנת סופגניות באריזת 600 גרם. התערובת בכשרות בד"ץ העדה החרדית ומחירה כ-12.90 ש"ח. ביחד עם התערובת קיבלתי גם את תרסיס שמן הקנולה המכיל 170 גרם, ללא כולסטרול ויש בו כ-2 קלוריות להתזה. מחיר התרסיס נע בין 13.90 ל-15.90 ש"ח. בחודש דצמבר תוכלו להנות ממחיר מבצע על התרסיס - 9.90 ש"ח ליחידה.

Maimons company added to their series of baking products with pastry chef Miki Shemo a donut mixture in a 600 gram package. The mixture is Badas Haeda Haharedit Kashrut and costs about 12.90 NIS. Together with the mixture I got their canola cooking spray oil that contains 170 gram and is without cholesterol and contains only 2 calories per one splutter. It's price is ranging between 13.90 to 15.90 NIS and on December it will be on sale for 9.90 NIS per unit.


ניסיתי להיות יצירתית ולהכין מהתערובת המתאימה להכנת סופגניות אפויות, מטוגנות ודונאטס דברים אחרים, אך בסוף כשהרעיונות לא צלחו ונשאר לי קצת יותר מכוס מהתערובת, החלטתי ללכת על המתכון בגב האריזה. לתערובת מוסיפים פשוט ביצה ומים ויוצרים בצק שממנו הכנתי סופגניות ממש קטנטנות, ולכן קרה ואפיתי אותן יותר מדי. על אף האמור, יצאו מאפים, שאומנם לא מזכירים סופגניה, אך טעימים שאחדים מהם ציפיתי בקרם שוקולד ואחרים מילאתי במילוי הקלאסי של ריבה ובזקתי עליהם אבקת סוכר.

I tried being creative and prepare from the donuts mixture something else, but when no idea worked and I only left with a bit more of a cup of the mixture, I decided trying the recipe from the back of the package. To the mixture you only add egg and water, make a dough from which I made really tiny donuts and that's why I accidently over baked them. with that being said, I still got pastries, that don't taste like donuts, but are tasty and some I coated with chocolate cream and others I filled with the classic jam filling and sprinkled with sugar powder.

 
דעתי האישית היא כי בחנוכה קרה נס עם פך השמן ועל כן נוהגים לאכול אוכל מטוגן, ולכן אם אתם קונים את התערובת, אני ממליצה להכין סופגניות מטוגנות שאני בטוחה שיצאו מעולות. חנוכה זה רק פעם בשנה, אז מותר פעם בשנה לחרוג מהמנהג הקבוע ולהנות מסופגניות מטוגנות.

מצרפת לכם את המתכון לציפוי השוקולד שהכנתי:
1 כף קקאו
4 כפות אבקת סוכר
1 כף חלב

אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל החומרים וברגע שהסופגניה התקררה מעט, טובלים אותה בתערובת הציפוי.
שיהיה חג חנוכה שמח ומאיר!



My personal opinion is that in Chanukah we had a miracle with oil and therefore we eat fried food, so if you buy this mixture, I recommend making fried donuts which I'm sure will be great. Chanukah is celebrated one time a year so you're allowed to make an exception and enjoy fried donuts.
 
Here's my recipe for the chocolate coating:
1 Tbsp. cocoa powder
4 Tbsp. sugar powder
1 Tbsp. milk
 
Preparation:
Mix together the ingredients and when the sufganiyot / donuts are a bit cooler, dip them in the coating mixture.
Have a happy Chanukah holiday!