6/14/2017

ממתק שוקולד וקרם שקדים - Almond chocolate candy

Yum
בס"ד

ממתק שוקולד שקדים ALMOND CHOCOLATE BAR

ממתק נפלא ופשוט מאוד להכנה של קוביות שוקולד במילוי קרם שקדים ביתי וממרח קינדר בואנו.

A wonderful and just simple to make chocolate bar with homemade almond cream and kinder Bueno spread.


קוביות שוקולד ביתיות Chocolate cubes

Perfect homemade chocolate bar

היו לי שקדים טבעיים בבית, אז החלטתי לשלב אותם בממתק שוקולד ביתי וכל כך טעים. הממתק הזה מאוד פשוט להכנה ואתם פשוט הולכים להתענג עליו.
חטיף השוקולד הזה מורכב מציפוי דק של שוקולד מריר ובפנים מתחבאות שכבת ממרח קינדר בואנו קנוי שקניתי באחת מהחנויות המתמחות לאפייה (נראה לי שממרח נוטלה גם ילך כאן) ושכבת קרם שקדים ביתי. סוגר את כל העסק הזה ופל דק שאותו גם מצפים בשוקולד.

I had natural almonds at home, so I decided to combine them in this homemade delicious candy bar. This candy is very easy to make and you are just going to indulge it.
The candy bar has a thin chocolate coating and inside it you will find layers of kinder Bueno spread (I think you can use Nutella also) and homemade almond cream. A thin Wafer wraps is placed at the bottom and covered with chocolate.
 
ממתק שוקולד ביתיי מושלם Perfect candy bar

המרכיבים ל-10 ממתקי שוקולד וקרם שקדים:
לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר, מומס


לקרם שקדים:
25 גרם חמאה קרה
1/4 כוס שקדים טבעיים, לטחון במעבד מזון לאבקה
1/4 כוס אבקת סוכר


ממרח קינדר בואנו*

10 חתיכות ופל דקות, בגודל התבנית


עוד כ-30 גרם שוקולד מריר

*לדעתי ניתן להמיר גם לנוטלה.

אופן ההכנה:
יוצקים את השוקולד המומס לתבנית הסיליקון (לכל עשרת החורים), מרימים את התבנית ומתחילים להזיז אותה מצד לצד על מנת לצפות את כל הבפנים של התבנית.
את השוקולד הנותר מחזירים לצלחת ומשאירים בצד. במידה ולא הצלחתם למלא את כל התבנית, תוסיפו מעט שוקולד בעזרת כף. מעבירים את התבנית להקפאה לכמה דקות עד התייצבות ובינתיים מכינים את קרם השקדים. במעבד מזון טוחנים יחדיו את החמאה, השקדים הטחונים ואבקת הסוכר עד לקבלת משחה אחידה ומעבירים לשקית זילוף. מוציאים את התבנית מהמקפיא, ממלאים בשכבה דקה של ממרח קינדר בואנו, מעל מזלפים שכבת קרם שקדים.
מניחים את חתיכות הוופל הדקות על קרם השקדים ומניחים בצד. ממיסים את 30 גרם השוקולד המריר ביחד עם השוקולד המומס שהשארנו בצד (להמיס בזהירות שהשוקולד לא ישרף). מצפים את שכבת הוופל בשוקולד המומס ומעבירים למקפיא עד שמתמצק (עניין של ממש כמה דקות). ניתן לאכול מיד או לשמור במקרר בקופסה אטומה.


Ingredients for 10 bars:
coating:
100 gram bittersweet chocolate, melted
 
Almond cream:
25 gram cold butter
1/4 cup natural almonds, ground into powder
1/4 cup powdered sugar
 
Kinder Bueno spread*
 
10 wafer pieces, as the size of the mold
 
About 30 gram bittersweet chocolate
 
*You might use Nutella spread instead
 
Preparation:
Pour the melted chocolate inside the 10 molds and start shaking the mold to cover it inside with chocolate. Pour the leftovers back to the bowl and left aside. If needed, take a bit of chocolate and using a spoon cover the places that wasn't filled inside the mold. Transfer the mold into the freezer until completely set.
Meanwhile make the almond cream: In a food processor process together the ground almonds, powdered sugar and butter into a paste and transfer into a piping bag.
Take the molds out of the freezer, fill with a layer of kinder Bueno spread and then pipe almond cream on top. Place a wafer on each and set aside. Melt the other 30 gram of chocolate with the leftovers from earlier (careful it won't burn) and then coat the wafers. Transfer to the freezer to set (it only needs couple of minutes to set). You can eat straight away or keep in the fridge in an airtight container.