6/27/2017

מאפה מלוואח במילוי גבינה - Malawch pastry

Yum
בס"ד

מאפה מלוואח אפוי Baked malawach pastry

המאפה הזה הוא פשוט מדהים וכל כך קל להכנה, רק כמה מרכיבים פשוטים ויש לכם מתאבן או נשנוש טעים-טעים - מאפה מלוואח במילוי גבינות.

This pastry is just amazing and so easy to make, with only few simple ingredients you have an appetizer or a delicious snack - Malawach pastry filled with cheese.


מלוואח במילוי גבינה Mlawach pastry filled with cheese

שוב זה בין המתכונים שאתם פשוט יכולים להשתגע עליהם ולהוסיף ולשנות כראות עיניכם. המאפה כאן ממולא בגבינת שמנת המעורבבת עם אבקת שום ומעל מפוזרת גבינה מגוררת, מגלגלים לרולדה, חותכים, טובלים בביצה ובפרמזן גוררת ויאללה לתנור. תענוג אמיתי בקלי קלות וממש במהירות. מגישים ישר מהתנור, זהירות זה חם או אפילו כמה שעות אח"כ כנשנוש לפיקניק בחופש הגדול או מה שרוצים, זה פשוט תענוג.
המתכון מבוסס על מתכון של taste of home עם שינויים.

Again this is one of those recipes that you can go crazy and change and add whatever suits your needs. This pastry is filled with cream cheese that was mixed with garlic powder and on top some grated cheese, rolled into roulade, cut into slices, dipped in egg and then grated parmesan cheese and straight into the oven. Just a great pleasure and so easy and quick to make. Serve straight from the oven, careful it is hot, or couple of hours later as a picnic snack or whenever you want.
Recipe based on Taste of Home recipe with changes.

המרכיבים:
1 מלוואח, מופשר
3 כפות גבינת שמנת
1/8 כפית אבקת שום
כחצי כוס גבינת קשקבל מעורבבת עם גבינה צהובה מגורדת
פרמזן
1 ביצה


אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות, טורבו.
מרדדים את המלוואח לעלה דק, מוודאים שהוא לא נדבק לשולחן העבודה. מערבבים יחדיו את הגבינת שמנת ואבקת השום. מורחים על המלוואח.
מפזרים מעל את תערובת הגבינות ומגלגלים לרולדה. חותכים לעיגולים. טובלים את אחד הקצוות הפתוחים בביצה טרופה ואז בפרמזן ומניחים על עטרות נייר עם הצד המצופה למעלה. אופים כ-20 דקות באמצע התנור.


Ingredients:
1 Malawach, thawed
3 Tbsp. cream cheese
1/8 tsp. garlic powder
about 1/2 cup grated kashkaval cheese and 1/2 cup regular grated cheese
Parmesan
1 egg
 
Preparation:
Preheat oven to 190C, turbo.
Roll the malawach into a thin square, make sure it doesn't stick to the work surface.
Mix the cream cheese with garlic and spread on the malawach. Spread over the grated cheese and roll into a roulade. Cut into slices and dip one of the open sided in a beaten egg and then in the parmesan. Place in baking liners with the coated side turning up and bake for about 20 minutes in the middle rack of the oven.