7/20/2017

פוקאצ'ת פטריות ובצל - Onion & mushroom focaccia

Yum
בס"ד

פוקאצ'ת בצל ופטריות onion mushroom focaccia


מתכון קל ומאוד פשוט להכנה של פוקאצ'ה עם פטריות ובצל.

An easy recipe and simple to make focaccia with mushroom and onion.




פוקאצ'ה מדהימה בקלות amazing focaccia


הפוקאצ'ה הזו מאוד קלה להכנה בזכות השימוש בבסיס פוקאצ'ה מוכנה, אז יאללה תפשילו שרוולים ותתחילו להכין את הפוקאצ'ה המושלמת הזו שמתאימה גם מצויין לתשעת הימים המתקרבים בצעדי ענק.
סרטון הכנה כרגע יש בעמוד הפייסבוק שלי:
https://www.facebook.com/condelight/videos/696728503848499/

ובקרוב יעלה גם לערוץ היוטיוב שלי:
https://www.youtube.com/channel/UCwuScqbP1btAd8qdNcb8ZQg
מוזמנים להצטרף למעגל העוקבים.

This focaccia is very easy to make thanks to the use of a premade focaccia base, so go ahead and start making this perfect focaccia that is also great for the nine days coming up.
Cooking video is already on my Facebook page:
And soon it will be on my YouTube channel:
https://www.youtube.com/channel/UCwuScqbP1btAd8qdNcb8ZQg
You're welcome to join my circles.

פרוסת פוקאצ'ה focaccia slice


המרכיבים:
1 כף שמן
2 בצל בינוני, חתוך לטבעות
2 פטריות פורטבלו גדולות, ללא רגל, שטופות ולנגב היטב בנייר סופג, חתוכות לפרוסות
1 כפית מלח
1 כפית פטרוזיליה יבשה
1/4 כפית פלפל שחור
1 שמנת חמוצה 15%
מעט שמן
מארז פוקאצ'ות קפוא
לקישוט: בצל ירוק


אופן ההכנה:
מחממים מראש תנור ל-200 מעלות, טורבו.
מחממים במחבת את כף השמן. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שמתחיל להזהיב על אש בינונית-גבוהה כ-3 דקות, דואגים לערבב מדי פעם.
מוסיפים את הפטריות, הפטרוזיליה, המלח והפלפל, מערבבים וממשיכים לבשל על אש בינונית כ-3 דקות נוספות, שוב מדי פעם לערבב. מורידים מהאש ומערבבים פנימה את השמנת החמוצה.
מוציאים את הפוקאצ'ות מהמקפיא, ואז לחלק בין שתי הפוקאצ'ות את המלית עם הפטריות והשמנת ומעכשיו ניתן למרוח את הקצוות שאין עליהם מלית בשמן ולאפות במרכז התנור כ-12 דקות או לשים את המלית על הפוקאצ'ה, לאפות בתנור 12 דקות ואז להוציא את הפוקאצ'ה מהתנור, למרוח במעט שמן את המקומות שלא השחימו ולהכניס לדקה נוספת.
בכל מקרה זה פשוט טעים וקל להכנה! מקשטים בבצל ירוק ומגישים.


Ingredients:
 1 Tbsp. oil
 2 medium onions, sliced to rings
 2 Portobello mushrooms, without leg, rinsed and pat dry, cut into slices
 1 tsp. salt
 1 tsp. dried parsley
 1/4 tsp. black pepper
1 15% sour cream - 200 ml
a bit of oil
a package of frozen focaccia
For garnish: scallions
 
Preparation:
Preheat oven to 200C/400F, turbo.
Preheat the tablespoon oil in a pan, add the onion and fry until a bit golden for about 3 minutes on medium-high heat, mix occasionally. Add the mushroom, parsley, salt and pepper, mix and cook for another 3 minutes on medium heat, mix occasionally. Take off the heat and add in the sour cream, mix and spread it on the focaccia. Now you can do two things: brush the edges with oil and bake for 12-13 minutes or bake for 12 minutes in middle rack, take out of the oven, brush the edges with oil and bake in middle rack for another minute.
Either way it is very tasty, serve with scallions on top.