8/13/2017

שניצל תירס טבעוני - Vegan corn schnizel

Yum
בס"ד

שניצל תירס ביתי טבעוני Vegan corn schnitzel

המתכון הפעם הוא מתכון מאוד פשוט להכנה והוא מושלם לכולם, גם לטבעונים, גם לשוחרי הבריאות וגם מי שאוהב אוכל טוב וטעים - שניצל תירס טבעוני ביתי.

This is a very easy-to-make recipe that is perfect for everyone, for vegans, for health advocates and also for those who love good food - Homemade vegan corn kernels schnitzel.


שניצל תירס ביתי Homemade corn schnitzel


במתכון הזה השתמשתי בקמח כוסמין 70% שכבר מגיע מנופה ואם לא היו פה פירורי לחם וטיגון קל בשמן, אפשר להגיד שהמתכון הזה היה שיא הבריאות.
המתכון מניב 4 שניצלים, ניתן כמובן להכפיל כמויות כפי שרוצים.
זה בעצם מבוסס על המתכון הזה, אבל עם שינויים שיתאים לטבעונים ולמי שמחפש להכניס עוד קצת בריאות בלי שהילדים והמבוגרים ירגישו בכך.

In this recipe I used 70% spelt that was already sifted and if there weren't those bread crumbs and light frying, it would have been an awesome healthy recipe. This recipe provides 4 pieces, but you can double the amounts as needed.
It is actually a recipe based on this, but with changes to make it vegan and add more health to kids and adults without them noticing it.

שניצל תירס מקמח כוסמין Spelt corn schnitzel

המרכיבים ל-4 שניצלים:
100 גרם גרעיני תירס משימורים, מסונן
100 גרם תירס משימורים, מסונן וטחון
1/2 כפית מלח
50 גרם קמח כוסמין 70% מנופה

לציפוי:
80 גרם קמח כוסמין 70%, מנופה
115 גרם מים

פירורי לחם
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
מערבבים את גרעיני התירס, התירס הטחון, המלח והקמח היטב. יוצרים צורה של שניצל ומעבירים למקפיא להתייצבות. מערבבים את מרכיבי הציפוי יחדיו וטובלים את השניצל בתוך הבלילה ואז בפירורי הלחם ומטגנים במחבת עם שמן כ-20 שניות מכל צד. מעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לאפייה של 10 דקות בחלק האמצעי של התנור במצב של השני קווים המקבילים (חימום עליון ותחתון). מגישים ובתאבון!

Ingredients for 4 units:
100 gram/3.5 oz. canned corn kernels, strained
100 gram canned corn kernels, strained and ground
1/2 tsp. salt
50 gram 70% spelt flour, sifted
 
Coating:
80 gram 70% spelt flour, sifted
115 gram water
 
Bread crumbs
oil for frying
 
Preparation:
Mix the corn kernels, ground corn, salt and flour. Shape into schnitzel-like shapes and freeze until steady. Mix the coating ingredients and dip the schnitzel inside. Then dip in the bread crumbs and fry on both sides for 20 seconds each. Then transfer to the oven and bake in preheated oven at 180C/350F for 10 minutes on middle rack, Using the upper and lower heat mode. Serve and enjoy!