11/11/2017

אצבעות שום במילוי גבינה - Cheese stuffed garlic bread

Yum
בס"ד

אצבעות לחם שום garlic bread fingers

אם אתם מחפשים מתכון לאצבעות לחם שום, עצרו את החיפושים כי זה המתכון בשבילכם. לחם שום במילוי גבינה, מדהים וממש קל הכנה.

If you're looking for a recipe for garlic bread fingers recipe, stop searching because this is the recipe for you. cheese stuffed garlic bread, amazing and easy to make.



לחם שום ביתי homemade garlic bread


אצבעות לחם שום במילוי גבינה cheese stuffed garlic bread fingers
המתכון הזה לאצבעות לחם שום הוא כל כך פשוט הכנה וכל כך טעים. אפשר להכין עם גבינה כמו שאני הכנתי ואפשר גם לפסוח עליה, החלטה שלכם :-) .
אני הכנתי את המתכון לאצבעות לחם שום במילוי גבינת צ'דר, אך כמובן שניתן להשתמש גם בגבינה אחרת. רצוי מאוד להגיש את האצבעות כשהן חמות, אך הן עדיין מאוד טעימות גם כשהן קרות.
ההשראה למתכון הגיעה מהמתכון הזה, עם שינויים רבים.

This recipe of garlic bread is just so easy and so tasty. You can make with cheese like I did or you can skip it, your call :-)
I made the garlic bread fingers with cheddar cheese, however you can make with any cheese you prefer. It is best served warm, but they are also very tasty when served cold.
Inspiration came from this recipe, with great changes.


לחם שום מעולה perfect garlic bread

המרכיבים:
2 כוסות קמח
1 כפית שמרים יבשים
1/2 כפית אבקת שום
1/2 כפית מלח
1 כפית סוכר
1 כוס מים מהברז

ספריי שמן
קמח, לקימוח המשטח

גבינת צ'דר, חתוכה לרצועות
תבנית 20X20 ס"מ

למריחה:
1/4 כפית אבקת שום
1/4 כפית פטרוזיליה יבשה
25 גרם חמאה

אופן ההכנה:
מערבבים את הקמח והשמרים. מוסיפים את השום, המלח והסוכר ומערבבים. מוסיפים את המים ולשים במיקסר בין 5-7 דקות.
הבצק יוצא מאוד רטוב וזה מעולה. מעבירים לקערה משומנת, מרססים את הבצק בספריי שמן. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים להתפחה של שעה.
כעבור שעה, מעבירים את הבצק למשטח מקומח. מגלגלים אותו בקמח ומחלקים לשני חלקים. לשים על מנת להוציא אוויר מכל כדור.
שמים את מרכיבי הציפוי למריחה וממיסים במיקרו. מניחים בצד.
לוקחים את התבנית ומרססים בספריי שמן (אם משתמשים ברינג מרובע, שימו נייר אפייה מתחת ורססו גם את התחתית וגם את צידי התבנית בספריי שמן).
מותחים את הבצק על תחתית התבנית ומניחים מעל את אצבעות הצ'דר. לוקחים את הכדור השני ומותחים אותו לשכבה גדולה שתכסה את אצבעות הצ'דר ואת שכבת הבצק השנייה. מניחים את הבצק מעל אצבעות הצ'דר וסוגרים את כל הצדדים. יוצרים סימני חיתוך בעזרת סכין על הבצק ליצירת אצבעות (אין צורך להגיע לתחתית כשחותכים) ומורחים את הציפוי (משאירים מעט מהציפוי לאח"כ). מעבירים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות, טורבו באמצע התנור.
אופים כ-20 דקות באמצע התנור. מיד בצאת האצבעות מהתנור, מורחים בציפוי שנותר (אם נראה שציפוי החמאה יתקשה אז זה ממש לא בעיה. מורחים אותו כך והוא נמס מהחום של המאפה).
מגישים חם ובתאבון!



Ingredients:
2 cups flour
1 tsp dry yeast
1/2 tsp. garlic powder
1/2 tsp. salt
1 tsp. sugar
1 cup tap water

oil spray
flour, for dusting

cheddar cheese, cut into strips
20X20cm pan (8X8 inch pan)

For brushing:
1/4 tsp. garlic powder
1/4 tsp. dried parsley
25 gram butter

Preparation:
Mix the flour and yeast. Add the garlic, salt ans sugar and mix. Add the water and knead for 5-7 minutes.
The dough will be sticky and that is excellent. Transfer to a greased bowl, spray with oil the dough and cover the bowl with cling film. Let rise for 1 hour.
Then transfer to dusted surface, roll the dough in flour and divide into two equal parts. Knead each dough a bit to take out the trapped air in it.
Place the brushing ingredients in the microwave and melt.
Take the pan and spray the bottom and sides with oil spray. Take one of the pieces of the dough and stretch inside the bottom of the pan. Place on top the cheddar strips and take the other ball and stretch it largely enough to cover the cheese and first layer of dough.
Take a serrated knife and cut into fingers, you don't need to reach the bottom. Brush with the melted butter and seasoning (leave a bit fir later). Bake in preheated oven at 220C/425F, turbo on the middle rack of the oven for about 20 minutes.
Once taken out of the oven, brush with the remaining butter (it might got harden by now and that's okay, it will melt once brushed on the bread).
Serve warm and enjoy!