1/21/2018

בראוניז מקופלות - Chocolate topped brownies

Yum
בס"ד

בראוניס מקופלת Chocolate log brownies mekupelet

מתחשק לכם משהו מתוק, אבל לא מסובך הכנה? אז הנה לכם בראוניז מקופלות מושלם!

Do you feel like making a sweet recipe, but not a complicated one. here is a perfect chocolate logs / flakes topped brownies



 

המתכון הזה באמת פשוט להכנה ויש להגישו טרי. התבססתי על מתכון אחר שהבאתי בבלוג שלי - בראוניז 3 שוקולדים, אבל הפעם הפחתתי משמעותית את כמות הסוכר ושיניתי מהכמויות ויצאו בראוניז פשוט מושלמים! 

מיד אחרי שהעוגה יוצאת מהתנור, מניחים עליה את המקופלות - אני שמתי מקופלות שוקולד חלב חום ומקופלות שוקולד לבן ומניחים לעוגה לכמה דקות שהמקופלת תימס מחום העוגה ואז מגישים.
תענוג אמיתי!

This is a very easy to make recipe that should be served fresh. I based my recipe on an older recipe I shared with you - 3 chocolates brownies, only this time I decreased the sugar quantity and changed the quantities and I got perfect brownies!

Once the cake comes out of the oven, place the chocolate flakey on top - I used white and brown logs and wait for couple of minutes so the logs will melt a bit and serve.
Just a real pleasure!

 
בראוניז עם מקופלת מהיר הכנה quick make brownies

המרכיבים:
100 גרם חמאה
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב
2 ביצים L
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס סוכר
2/3 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפייה

ספריי שמן
תבנית 30X30 ס"מ
מקופלות שוקולד חלב ולבן

אופן ההכנה:
מחממים מראש תנור ל-160 מעלות, טורבו.
ממיסים במיקרו את החמאה, השוקולד המריר ושוקולד החלב. ממיסים כמה שניות כל פעם, על מנת לא לשרוף את השוקולד. מערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים את הביצים ותמצית הוניל ומערבבים היטב. מוסיפים את הקמח, הסוכר ואבקת האפייה ומערבבים היטב.
מעבירים לתבנית עם נייר אפייה (על מנת שהנייר אפייה לא יזוז, מרססים בספריי שמן ואליו מצמידים את נייר האפייה - לא חובה). יוצקים פנימה אל הבלילה ומעבירים לאפייה באמצע התנור ל-25 דקות.
מיד כשמוציאים את העוגה מהתנור, דוחפים אליה את המקופלות ומניחים בצד לכמה דקות, על מנת שהמקופלות ינמסו טיפה.
להגיש טרי ובתאבון!


Ingredients:
100 gram / 3.5 oz. butter
100 gram / 3.5 oz. bittersweet chocolate
100 gram / 3.5 oz. milk chocolate
2 L eggs
1 tsp. vanilla extract
1/2 cup sugar
2/3 cup flour
1/2 tsp. baking powder

oil spray
30X30cm / 12X12 inch pan
milk and white chocolate logs / chocolate flakes / flakey bars

Preparation:
Preheat oven to 160C / 320F, turbo.
Melt the butter with the bittersweet chocolate and milk chocolate in the microwave in intervals, so that the chocolate won't burn. Mix to get a unified mixture. Add the eggs and vanilla extract and mix well. Add the flour, sugar and baking powder and mix well. Transfer to a pan with baking paper (I grease my pan so that the baking paper stand still while pouring the mixture inside ). Pour the batter and bake at middle rack for 25 minutes.
Once done, take out of the oven and immediately push the chocolate logs / twists on the brownie and wait a bit to let it melt. Then serve fresh and enjoy!