2/05/2018

קינוחי שוקולד אישיים - Individual chocolate desserts

Yum
בס"ד

קינוחי שוקולד אישיים individual chocolate desserts

החלטתי להכין כמה קינוחים אישיים עם אותן בלילות, ככה גיוון נחמד וכיפי בקלות.

I have decided to make few individual desserts with same batters, to have a nice, fun and easy variation.






במתכונים כולם השתמשתי בנשנושי השוקולד החדשים של אגו מבית כרמית שקיבלתי לסקירה וכתבתי עליהם כאן.
השוקולדים האלה אגב מאוד טעימים בפני עצמם ואם רוצים שהם ישארו פריכים, יש להוסיף אותם לקינוח ממש לפני ההגשה.


 אז כמו שאמרתי, החלטתי להכין כמה קינוחים אישיים טעימים-טעימים שכולם מורכבים מאותם מרכיבים והם גם מאוד פשוטים להכנה, אז אם מתחשק לכם לפנק מישהו שאוהב שוקולד בכמה צורות שונות או להכין קינווח זוגי, זו בדיוק הדרך - מעוגת ביסקוויטים אישית מושחתת ועד עוגת לבה שוקולד מזוייפת, פשוט תענוג אמיתי.


In all of the recipes I used Ego mix chocolate candies by Carmit that I got to review and wrote about here
The chocolates BTW are very tasty on their own and if you wish them to remain crunchy, then add them to the dessert just before serving.

So as I said, I decided to make personal so tasty desserts that are all made from the same ingredients and batters and are so simple to make, so if you feel like pampering someone in different ways or make desserts for two, that is exactly how you need to do it - from scrumptious individual biscuits cake to fake chocolate lava cake, just a real pleasure.
עוגת ביסקוויטים מושחתת Scrumptious biscuit cake
קינוח אישי בכוס dessert in a cup

עוגת לבה מזוייפת fake lava cake

המרכיבים ל-2 תבניות מאפינס ותבנית אפייה קטנטנה:
50 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
1 ביצה L
1/4 כוס סוכר
2 כפות קמח

לקרם הגבינה:
1 כוס שמנת מתוקה או קצפת צמחית
250 גרם גבינה לבנה 5%
1 כוס אינסטנט פודינג וניל

לגאנאש שוקולד:
100 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמנת מתוקה או קצפת צמחית

6 ביסקוויטים פתי בר

לקישוט:
אגו מיקס כדורי תירס מצופים שוקולד חלב ושוקולד לבן

 

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180, טורבו.
ממיסים יחדיו במיקרו את החמאה והשוקולד המריר. מערבבים עד שהתערובת מתאחדת לחלוטין ומוסיפים את הביצה. מערבבים שוב ומוסיפים את הסוכר והקמח. לערבב היטב ולהעביר ל-2 תבניות מאפינס ותבנית אפייה קטנטנה מרופדת בנייר אפייה. את התבנית הקטנה אופים כ-10 דקות ואת המאפינס אופים כ-20-25 דקות (או עד שקיסם המוכנס לאמצע התערובת יוצא עם פירורים לחים). מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר.
מכינים בינתיים את קרם הגבינה והגאנאש.
את מרכיבי הגאנאש ממיסים יחדיו במיקרו ומערבבים היטב לאיחוד. מניחים בצד להתקרר.
את מרכיבי קרם הגבינה מקציפים היטב עד לקבלת קרם גבינה יציב.

מרכיבים את הקינוחים:
לקינוח בכוסות:
מפוררים את העוגה בתבנית הקטנה וממלאים חלק תחתון של כוס קינוח בפירורים. מעל מורחים שכבה נדיבה של קרם הגבינה ומעל יוצקים את הגאנאש. מפזרים מעל מכדורי האגו מיקס ומגישים או שומרים במקרר (אם רוצים שכדורי האגו מיקס ישארו פריכים, עדיף להוסיף אותם לקינוחים מיד לפני ההגשה).
לעוגת לבה מזוייפת:
מוציאים את העוגה מהתבנית. בעזרת כפית, מוציאים את פנים העוגה, אבל נזהרים לא להגיע עד לתחתית העוגה. ממלאים את העוגה בגאנאש שוקולד ומעל מזלפים את קרם הגבינה באמצעות שקית זילוף וצנתר רצוי. מקשטים בכדורי שוקולד ומיד מגישים.
לעוגת ביסקוויטים:
בתבנית קטנה מניחים 2 פתי בר, מורחים מעל מתערובת קרם הגבינה, מניחים שוב פתי בר ושוב מורחים מתערובת הגבינה. עושים זאת פעם נוספת כשהשכבה האחרונה היא הגבינה ובסוף יוצקים מעל את גאנאש השוקולד ומפזרים כדורי שוקולד (שוב אם רוצים שכדורי השוקולד ישארו פריכים, מקשטים איתם לפני ההגשה). מעבירים למקרר ללילה ואז מגישים.


Ingredients for 2 muffins and 1 tiny baking pan:50 gram bittersweet chocolate
50 gram butter
1 L egg
1/4 cup sugar
2 Tbsp. flour

Cheese cream:
1 cup whipping cream
250 gram low fat cream cheese
1 instant vanilla pudding

Chocolate ganache:
100 gram bittersweet chocolate
1/2 cup whipping cream

6 petit beurre biscuits

Decoration:
Ego mix by Carmit - corn crisps covered with white and milk chocolate

Preparation:
Preheat oven t0 180C, turbo.
Melt the butter and bittersweet chocolate in the microwave. Mix the mixture until well unified. Add the egg and mix well. Add the flour and sugar and mix well. Transfer into two muffin liners and one tine pan and bake the muffins for 20-25 minutes (or until a toothpick inserted to the center comes out with moist crumbs) and the pan for 10 minutes. Then let cool outside of the oven.
Meanwhile prepare the ganache and cheese cream. Melt the ganache ingredients in the microwave and stir until well combined. Set aside to cool. Whip the cheese cream ingredients until you get a stable cream.

Arrange the desserts:
For the dessert in a cup:
Crumble the cake in the tiny pan and fill the bottom of a dessert cup with the crumbs. Spread on top with the cheese cream and then pour in top the ganache. Sprinkle the Ego mix chocolate candies on top and serve or keep in the fridge (If you want the candies to be crunchy, it is best to add them just before serving the dessert).
Fake lava cake:
Take the cake out of the liner. Scoop out the center of the cake, not reaching the bottom and fill the hole with the chocolate ganache. Pipe on top using a nozzle the cheese cream and decorate with the Ego mix candies. Serve immediately.
Biscuit cake:
Take a small pan and place two biscuits in top. Spread with the cheese cream and place another 2 biscuits on top and spread again with the cheese mixture. Do so again and finish with the cream cheese and pour on top the ganache. Sprinkle with Ego mix candies and place in the fridge for the night (Again if you want the candies to be crispy, add them just before serving).