4/08/2018

מיני עוגניות טבעוני - Vegan cakelets

Yum
בס"ד


עוגניות שוקולד טבעוני Vegan mini cakes

מיני עוגות שוקולד קטנות וממכרות, שאינן מכילות מרגרינה או שמן, וגם לא מרכיבים מוזרים. לא לוותר על ציפוי השוקולד, הוא כל כך משדרג אותן.

These mini chocolate cakes are made with just few ingredients and no oil, margarine or any strange ingredients in them. Don't skip the chocolate coating, it really upgrades these sweeties.

 
individual vegan cakes

cakelets vegan מיני עוגות טבעוני

העוגניות האלה הן נשנוש מתוק מושלם והן כמובן מתאימות לטבעונים.

מרכיבים ל-21 עוגניות:
½ כוס + 1 כף קמח
¼ כוס קקאו טהור
½ כפית אבקת אפייה
1/3 כוס מים
¾ כוס סירופ מייפל טהור

לציפוי:
100 גרם שוקולד
קוקוס טחון

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות, טורבו.
מערבבים את המרכיבים היבשים יחדיו ולאחר מכן מערבבים פנימה את הרטובים. יוצקים לעטרות נייר מס' 2, כ-2 כפיות בכל עטרה, כך שיכסה כ-1/3 מגובה המנז'ט. אופים כ-10 דקות ומניחים בצד להתקרר.
לפני ההגשה, ממיסים את השוקולד במיקרו וטובלים כל ראש של עוגנית בשוקולד ובקוקוס טחון. שומרים בכלי אטום בחוץ או במקרר.


These cakelets are the perfect sweet tooth and are perfect for vegans too.

Ingredients for 21 tiny cakes:
½ cup + 1 Tbsp. flour            
¼ cup pure cocoa                   
½ tsp. baking powder            
1/3 cup water
¾ cup pure maple syrup

Coating:
100 gram/0.220 pound dark chocolate
coconut flakes

Preparation:
Preheat oven to 180C/356F turbo.
Mix the dry ingredients and then mix in the liquids.
Pour into a small muffin liners, 2 tsp. for each liner so it covers about 1/3 of the liner.
Bake for about 10 minutes and set aside to cool.
Just before serving, melt the chocolate and dip in the heads of each cake and then dip into the coconut flakes.
Keep in the refrigerator or in an airtight container outside.