6/16/2018

עוגת קרם וניל-תות - Vanilla-strawberry cream cake

Yum
בס"ד

עוגת קרם תות וניל strawberry vanilla cake

עוגה נפלאה ומאוד פשוטה להכנה ללא אפייה עם קרם וניל-תות ובישקוטים.


Wonderful and simple to make no-bake cake with vanilla-strawberry cream and ladyfingers.


עוגה מושלמת כשמחפשים קינוח טעים בלי הרבה מאמץ וטרחה. העוגה מורכבת משכבת בישקוטים טבולים בקפה ושכבות קרם וניל וקרם תות.

ניתן כמובן לטבול את הבישקוטים בחלב וזהו ולהחליף את קרם התות בקרם שוקולד.

This cake is just perfect when you're looking for no fuss dessert. The cake contains a layer of ladyfingers (AKA cat tongues) dipped in coffee and strawberry-vanilla cream layers. You can dip the ladyfingers in milk instead and replace the strawberry cream with chocolate cream.




המרכיבים לתבנית 26.5X13X6 ס"מ:
לקרם וניל:
1 קופסת גבינה לבנה 250 גרם
1 כוס שמנת מתוקה
1 שקית אינסטנט פודינג בטעם וניל (80 גרם)


לקרם תות:
1 כוס חלב
1 כוס שמנת מתוקה
1 שקית אינסטנט פודינג בטעם תות או להמיר לטעם שוקולד


1 כוס מים חמים
1 כפית אבקת קפה נמס
כ-18 בישקוטים / לשונות חתול
קקאו, לפיזור על העוגה


אופן ההכנה:
מקציפים לקצפת יציבה את מרכיבי קרם הוניל ומניחים בצד. מקציפים את מרכיבי קרם התות עד לקבלת קרם יציב (הוא יהיה פחות יציב מקרם הוניל).
ממיסים את הקפה במים החמים וטובלים את הבישקוטים או לחילופין פשוט טובלים את הבישקוטים בחלב.
מניחים בתחתית התבנית שורה של בישקוטים ומעל יוצקים את קרם התות (ישארו שאריות מהקרם שניתן להגיש בכוסות קינוח).
מניחים מעל שורה נוספת של בישקוטים טבולים ומסיימים בשכבת קרם וניל. מפזרים על קקאו ומעבירים למקרר ללילה.
מחלצים מהתבנים ומגישים. בתאבון!


Ingredients for 26.5X13X6cm:
Vanilla cream:
1 box of 250 low fat cream cheese
1 cup whipping cream
1 pack of instant vanilla pudding (80 gram)

Strawberry cream:
1 cup milk
1 cup whipping cream
1 pack of instant strawberry pudding or can be replaced with chocolate flavor

1 cup hot water
1 tsp. coffee powder
about 18 ladyfingers
cocoa, for dusting

Preparation:
Whip the vanilla cream ingredients till stead and set aside. Whip the strawberry cream until stable (it will be less stable than the vanilla cream).
Melt the coffee in hot water and dip the ladyfingers or use milk instead. Make a layer of ladyfingers and then cover with a layer of strawberry cream(you won't need all of the cream, you can use the rest in dessert cups).
Place another layer of dipped ladyfingers and finish with a layer of vanilla cream, Dust with cocoa and place in the fridge for the night. Release from pan and serve. Enjoy!