7/03/2018

פטריות ברוטב - Mushrooms in a sauce

Yum
בס"ד


המתכון הנפלא הזה הוא לפעמים שממש אין לכם סלבנות או כוח להכין משהו, אבל אתם רוצים משהו יחסית מזין וטעים - פטריות ברוטב עם 4 מרכיבים בלבד!

This wonderful recipe is great when you don't have patience or the efforts to make something, but you do want to make something tasty and quite nutritious - 4 ingredients mushrooms.


המתכון לפטריות מושלם כתוספת או כנשנוש ומתאים לטבעונים.

המרכיבים:

4 פטריות פורטבלו טריות ללא רגליים, שטופות ומיובשות היטב, חתוכות לחתיכות
ככף שמן זית
2 כפות צ'ילי מתוק
1 כף רוטב סויה


אופן ההכנה:
מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הפטריות כ-4-7 דקות, מדי פעם מערבבים. מוסיפים את הרטבים, מערבבים ומטגנים עוד כדקה.


This recipe for mushrooms is perfect as a side dish or a snack and suitable for vegans.


Ingredients:
4 portobello mushrooms, without stems, rinsed and pat dried, cut into pieces
About 1 tablespoon olive oil
2 Tbsp. sweet chili sauce
1 Tablespoon soy sauce

Preparation:
Preheat the oil in a pan and fry the mushrooms for 4-7 minutes, mix occasionally. Add the sauces, mix and cook for another minute.