לפני הרבה מאוד זמן, הייתי משתתפת בקבוצה שנקראת "קבוצת שופרסטאר". מהקהילה קיבלנו מוצרי שופרסל להתנסות וממש קצת לפני פסח, קיבלתי מקהילת שופרסטאר חבילה נפלאה המתאימה לחג:
מיץ ענבים תירוש, נוזל כלים, קמח מצה (שלא לקחתי, כי אין לי כ"כ שימוש בו), ממרח אגוזים ושמן זית שופרסל.
למתכון ברד עם מיץ ענבים, לחצו כאן.
ממרח האגוזים של שופרסל טעים גם כך, אבל בכל זאת החלטתי להפוך אותו לקינוח מתוק, פשוט וטעים.
פאדג' השוקולד מורכב משלושה מרכיבים בלבד: ממרח אגוזים שופרסל, שקדים וקפה נמס.
מרכיבים:
צנצנת קטנה של ממרח אגוזים שופרסל 350 גרם (ניתן להמיר בנוטלה)
כ-200 גרם שקדים
כפית קפה נמס
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות על טורבו.
מסדרים את השקדים בתבנית וקולים למשך 10 דקות.
מעבירים למעבד מזון וטוחנים לאבקת שקדים שרובה חלקה ויש מעט שברים.
מוסיפים פנימה את הקפה נמס ומערבבים.
מוסיפים את ממרח האגוזים ומפעילים את מעבד המזון שוב, עד שהכול נהיה לעיסה אחידה.
מעבירים לתבנית, מיישרים עם כף ומכניסים למקרר לפחות ללילה, עד שמתייצב.
אני מניחה על שכבת השוקולד ניילון נצמד וכך, גם מיישרת מעט את הבלילה וגם
נשמר מפני לכלוכים שלא יעופו על זה.
חותכים לקוביות קטנות ומגישים.
שומרים במקרר, בתאבון :-)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!