7/13/2015

פאדג' שוקולד ביתי מושלם מ-3 מרכיבים בלבד


בס"ד

פאדג' שוקולד ביתי מ-3 מרכיבים


פאדג' שוקולד מהיר וקל מאוד להכנה שהכנתי עם ממרח אגוזים (בסגנון נוטלה).




לפני הרבה מאוד זמן, הייתי משתתפת בקבוצה שנקראת "קבוצת שופרסטאר". מהקהילה קיבלנו מוצרי שופרסל להתנסות וממש קצת לפני פסח, קיבלתי מקהילת שופרסטאר חבילה נפלאה המתאימה לחג:
מיץ ענבים תירוש, נוזל כלים, קמח מצה (שלא לקחתי, כי אין לי כ"כ שימוש בו), ממרח אגוזים ושמן זית שופרסל.




החלטתי להכין ממיץ הענבים וממרח האגוזים מתכונים.

למתכון ברד עם מיץ ענבים, לחצו כאן.
ממרח האגוזים של שופרסל טעים גם כך, אבל בכל זאת החלטתי להפוך אותו לקינוח מתוק, פשוט וטעים.
פאדג' השוקולד מורכב משלושה מרכיבים בלבד: ממרח אגוזים שופרסל, שקדים וקפה נמס.



פאדג' שוקולד בהכנה
חותכים את הפאדג' שוקולד לחתיכות קטנות

חתיכות פאדג' שוקולד


מרכיבים:
צנצנת קטנה של ממרח אגוזים שופרסל 350 גרם (ניתן להמיר בנוטלה)
כ-200 גרם שקדים
כפית קפה נמס

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות על טורבו.
מסדרים את השקדים בתבנית וקולים למשך 10 דקות.
מעבירים למעבד מזון וטוחנים לאבקת שקדים שרובה חלקה ויש מעט שברים.
מוסיפים פנימה את הקפה נמס ומערבבים.
מוסיפים את ממרח האגוזים ומפעילים את מעבד המזון שוב, עד שהכול נהיה לעיסה אחידה.
מעבירים לתבנית, מיישרים עם כף ומכניסים למקרר לפחות ללילה, עד שמתייצב.
אני מניחה על שכבת השוקולד ניילון נצמד וכך, גם מיישרת מעט את הבלילה וגם
נשמר מפני לכלוכים שלא יעופו על זה.
חותכים לקוביות קטנות ומגישים.
שומרים במקרר, בתאבון :-)


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!

ניוזלטר Subscribe

הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים באימייל

Subscribe to get our updates by email

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use