2/27/2017

עוגת ביסקוויטים קלאסית - Classic biscuit cake

Yum
בס"ד

classic biscuit cheesecake עוגת ביסקוויטים קלאסית

כשאין לי זמן או חשק לעמוד במטבח הרבה זמן, אבל אני רוצה שיהיה איזה קינוח מתוק בבית, אז אני מכינה עוגת ביסקוויטים קלאסית ופשוטה על ידי הכנת קרם מאינסטנט פודינג וגבינה ומריחתו על ביסקוויטים. הפעם החלטתי לשנות קצת ולנסות לפי מתכון של סבתא שלי.

When I don't have time or don't feel like spending time in the kitchen, but I still want to have a sweet dessert at home, I prepare classic biscuit cake with a cream from cream cheese and instant vanilla pudding that I spread on biscuits. This time I decided to change a bit and go with my grandma's recipe.


biscuit cake עוגת ביסקוויטים

אם אתם מנסים לחסוך בקלוריות, אז פשוט תכינו כמו שציינתי למעלה, אך אם מתחשק לכם להכין עוגת גבינה קלאסית קצת שונה (לפחות לי), מוזמנים להכין את העוגה הזו - עוגת גבינה ביסקוויטים קלאסית ונפלאה. אני הורדתי מכמות הסוכר במתכון המקורי, אך אם לכם זה לא מספיק מתוק, מוזמנים להוסיף עוד בהתאם.

If you're trying to save on calories, you can make the recipe I mentioned earlier, but if you want to try a bit of a different classic cheesecake with biscuits, you're invited to prepare this recipe. I omitted some of the sugar from the recipe, but if it's not sweet enough for you, adjust it according to your flavor.

עוגת ביסקויטים petit beurre cake

המרכיבים:
750 גרם גבינה לבנה 5%
250 מ"ל קצפת צמחית
1/2 כוס אינסטנט פודינג בטעם וניל
1/2 כוס סוכר
ביסקוויטים פתי בר (כ-56 לעוגה ועוד 2 לפירורים)
תבנית: 30X20X5 ס"מ

אופן ההכנה:
מקציפים יחדיו את הגבינה הלבנה, הקצפת, הסוכר והאינסטנט פודינג עד לקבלת קרם אחיד ותפוח כ-1-2 דקות. טועמים ומחליטים אם מספיק מתוק וטעים לכם, אם לא הוסיפו לפי הצורך סוכר. מסדרים ביסקוויטים בתבנית ויוצקים שכבה דקה של תערובת הגבינה על הביסקוויטים (שכבה בערך בעובי הביסקוויטים), ממשיכים כך ובסוף מסיימים בשכבה של תערובת גבינה.
מכיוון שאני לא השארתי מספיק תערובת גבינה לסוף והשכבה העליונה לא הייתה חלקה ומספיק יפה, אז פשוט פוררתי ביסקוויטים ופיזרתי מעל. מכניסים למקרר לפחות ללילה, על מנת שהביסקוויטים יתרככו במקרר וטעם הגבינה משתבח עם הזמן.

Ingredients:
750 gram / 26.4 oz. low fat cream cheese
250 ml / 8.4 oz. whipping cream
1/2 cup instant vanilla pudding
1/2 cup sugar
petit beurre biscuits (about 56 for the cake and 2 more for crumbs)
pan: 11.8X7.9X2 inches
 
Preparation:
Whip together the cream cheese, whipping cream, sugar and instant vanilla until unified and fluffy, for about 1-2 minutes. Taste and if you want extra sweetness now is the time. Arrange biscuits in a pan and pour a thin layer of cheese mixture on top (try to make the thickness of the cheese layer as the thickness of the petit beurre). Continue so until you finish with a layer of cheese.
Because I didn't leave enough cheese layer, I ended up with a layer that wasn't that pretty but that's okay, because you can easily fix this by sprinkling crumbled petit beurre on top. Place in the refrigerator at least for the night so the biscuits will soften and that's it.