בס"ד
מאוד רציתי למצוא מתכון לבראוניס דחוסים עם טעם מרוכז של שוקולד.
מצאתי בגליון של TASTE OF HOME משנת 2007 מתכון לפאדג' בראוניס שקיבל מקום ראשון בתחרות.
החלטתי לנסות את המתכון ולא התאכזבתי. המרקם יצא בדיוק כמו שרציתי- דחוס ושוקולדי עם טעם של עוד :-)
המרכיבים ל-24 בראוניס:
1 כוס חמאה + 3 כפות חמאה, בקוביות (שמתי בערך 175 גרם)
3/4 כוס קקאו
4 ביצים
2 כוסות סוכר
1.5 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית מלח
1 כפית תמצית וניל
לציפוי: (אני ויתרתי עליו)
6 כפות חמאה מרוככת
2/3 2 כוסות אבקת סוכר
1/2 כוס קקאו
1 כפית תמצית וניל
1/4- 1/3 כוס חלב
אופן ההכנה:
במחבת, ממיסים חמאה. מורידים מהאש ומוסיפים את אבקת הקקאו. מניחים לתערובת להתקרר
ובינתים מקציפים סוכר וביצים. מערבבים בקערה נפרדת את הקמח,אבקת האפייה והמלח ומוסיפים הבדרגתיות לתערובת הביצים. מערבבים פנימה את תמצית הוניל ותערובת השוקולד המקוררת. מערבבים היטב, יוצקים לתבנית משומנת ואופים ב-170 מעלות בין 25-28 דקות.
זמן האפייה אצלי יצא בדיוק 28 דקות.
את הציפוי לא ניסיתי להכין אך הנה המתכון למי שרוצה לנסות:
מקציפים חמאה ואבקת סוכר, קקאו ותמצית וניל.
מוסיפים מספיק חלב על מנת שהציפוי יגיע למצב מריחה ומורחים על הבראוניס המקוררים.
בתאבון!
מצאתי בגליון של TASTE OF HOME משנת 2007 מתכון לפאדג' בראוניס שקיבל מקום ראשון בתחרות.
החלטתי לנסות את המתכון ולא התאכזבתי. המרקם יצא בדיוק כמו שרציתי- דחוס ושוקולדי עם טעם של עוד :-)
המרכיבים ל-24 בראוניס:
1 כוס חמאה + 3 כפות חמאה, בקוביות (שמתי בערך 175 גרם)
3/4 כוס קקאו
4 ביצים
2 כוסות סוכר
1.5 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית מלח
1 כפית תמצית וניל
לציפוי: (אני ויתרתי עליו)
6 כפות חמאה מרוככת
2/3 2 כוסות אבקת סוכר
1/2 כוס קקאו
1 כפית תמצית וניל
1/4- 1/3 כוס חלב
אופן ההכנה:
במחבת, ממיסים חמאה. מורידים מהאש ומוסיפים את אבקת הקקאו. מניחים לתערובת להתקרר
ובינתים מקציפים סוכר וביצים. מערבבים בקערה נפרדת את הקמח,אבקת האפייה והמלח ומוסיפים הבדרגתיות לתערובת הביצים. מערבבים פנימה את תמצית הוניל ותערובת השוקולד המקוררת. מערבבים היטב, יוצקים לתבנית משומנת ואופים ב-170 מעלות בין 25-28 דקות.
זמן האפייה אצלי יצא בדיוק 28 דקות.
את הציפוי לא ניסיתי להכין אך הנה המתכון למי שרוצה לנסות:
מקציפים חמאה ואבקת סוכר, קקאו ותמצית וניל.
מוסיפים מספיק חלב על מנת שהציפוי יגיע למצב מריחה ומורחים על הבראוניס המקוררים.
בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!