12/07/2011

פאדג' בראוניס - Fudge Brownies

Yum
בס"ד
fudge brownies
 
מאוד רציתי למצוא מתכון לבראוניס דחוסים עם טעם מרוכז של שוקולד.
מצאתי בגליון של TASTE OF HOME משנת 2007 מתכון לפאדג' בראוניס שקיבל מקום ראשון בתחרות.
החלטתי לנסות את המתכון ולא התאכזבתי. המרקם יצא בדיוק כמו שרציתי- דחוס ושוקולדי עם טעם של עוד :-)

In 2007, "Taste Of Home" magazine published a recipe of "Fudge Brownies" which took first place in one of their competitions.
For a long time now, I've been wanting to make a brownie that will be dense and very much chocolatey - Like A Brownie Should Be
...This recipe has met my expectations


המרכיבים ל-24 בראוניס:
1 כוס חמאה + 3 כפות חמאה, בקוביות (שמתי בערך 175 גרם)
3/4 כוס קקאו
4 ביצים
2 כוסות סוכר
1.5 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית מלח
1 כפית תמצית וניל

לציפוי: (אני ויתרתי עליו)
6 כפות חמאה מרוככת
2/3 2 כוסות אבקת סוכר
1/2 כוס קקאו
1 כפית תמצית וניל
1/4- 1/3 כוס חלב

אופן ההכנה:
במחבת, ממיסים חמאה. מורידים מהאש ומוסיפים את אבקת הקקאו. מניחים לתערובת להתקרר
ובינתים מקציפים סוכר וביצים. מערבבים בקערה נפרדת את הקמח,אבקת האפייה והמלח ומוסיפים הבדרגתיות לתערובת הביצים. מערבבים פנימה את תמצית הוניל ותערובת השוקולד המקוררת. מערבבים היטב, יוצקים לתבנית משומנת ואופים ב-170 מעלות בין 25-28 דקות.
זמן האפייה אצלי יצא בדיוק 28 דקות. 
את הציפוי לא ניסיתי להכין אך הנה המתכון למי שרוצה לנסות:
מקציפים חמאה ואבקת סוכר, קקאו ותמצית וניל.
מוסיפים מספיק חלב על מנת שהציפוי יגיע למצב מריחה ומורחים על הבראוניס המקוררים.
בתאבון!
:Ingredients for 24 brownies
1 cup + 3 Tbs butter, in cubes (about 175g butter)
3/4 cup cocoa
4 eggs
2 cups sugar
1.5 cups sifted flour
1 ts baking powder
1 ts salt
1 ts vanilla extract

for the topping (optional):
6 Tbs softened butter
2 2/3 cups icing sugar
1/2 cup cocoa
1 ts vanilla extract
1/3-1/4 cup milk

Preparation:
Melt butter on a skillet or a microwave. Add the cocoa, mix and let the mixture sit 'till it's chilled.
Meanwhile, beat together the sugar and the eggs.
On a separate bowl, mix the flour, baking powder and salt.
Add gradually the eggs mixture to the flour mixture. Add the vanilla extract and and the cocoa mixture to the bowl. Well blend and pour to an oiled pan. Heat oven to 170C and bake between 25-28 minutes. 
My baking time was preciously 28 minutes. I didn't make the topping but if you want to, here's the recipe:
Beat butter, icing sugar, cocoa and vanilla extract.
Add enough milk to the mixture to form a topping that can be spread.
Spread on brownies and Bon Apetie.


brownies