1/28/2016

קינוח עוגת גבינה ושוקולד - Chocolate & cheesecake dessert

Yum
בס"ד

Chocolate and cheese dessert קינוח גבינה ושוקולד

מתכון לעוגת גבינה ללא אפייה שעברה הסבה קלה ונהפכה לקינוח נהדר וטעים עם שוקולד ועוגיות אוריאו.

No bake cheesecake recipe that turned into a wonderful and delicious dessert with chocolate and Oreo cookies.

Chocolate and cheese individual serving cups

ניתן להכניס את העוגה הזו לקטגוריית עוגות ללא אפיה, מכיוון שניתן להכין את הקינוח הזה גם בתור עוגה וגם כמנות אישיות בתוך כוסות קינוח יפות.
אני הגשתי חלק כעוגה וחלק בתוך ביצי הפתעה מפלסטיק בסגנון ביצת קינדר.

You can use this recipe when you are looking for a no bake cakes, because I made this dessert in a pan and served as a cake and also in beautiful individual cups shaped like kinder Bueno eggs.

לא תאמינו כמה המתכון פשוט להכנה ומתקבל קינוח רושם מהמם ויוקרתי ואם תרצו להכין מכל הכמות קינוחים אישיים, לדעתי יצא לכם בסביבות ה-13-15 מנות.

You will not believe how easy this recipe is and you get a very impressive and luxurious dessert, and if you want to serve it all in individual dessert cups, I think you would probably get about 13-15 servings.
cheesecake chocolate dessert

המרכיבים:
שכבת ביסקוויטים:
60 גרם ביסקוויטים מפוררים
25 גרם חמאה מומסת

שכבת עוגת גבינה (לקחתי את הבסיס של המלית הזו ושיניתי)
225 גרם גבינת שמנת (פחות 1 כף ששומרים לממרח האוראו)
שמנת חמוצה 200 מ"ל - 9%
100 גרם (=שקית) אבקת סוכר
1/2 כוס שמנת מתוקה

שכבת אוריאו(שממנה הכנתי ברשומה אחרת ממרח אוריאו):
1 כף גבינת שמנת
15 עוגיות אוריאו
2 כפות שמן קנולה
2 כפות שמנת מתוקה

מוס שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
1 כוס שמנת מתוקה (250 מ"ל)

אופן ההכנה:
מערבבים במעבד מזון את מרכיבי שכבת הביסקוויט ומניחים בצד.
מערבבים את כל מרכיבי שכבת הגבינה, למעט הקצפת. מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים אותה לתערובת הגבינה.
מכינים את שכבת האוראו על ידי ריסוק כל החומרים במעבד מזון, במידה ורוצים את התערובת מעט יותר נוזלית, ניתן להוסיף עוד שמנת מתוקה.
ממיסים את השוקולד המריר, עד לקבלת תערובת חלקה ומניחים לו להתקרר.
מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים אליה את השוקולד. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר ומתחילים להרכיב את הקינוח:
בכל כוס מפזרים ביסקוויטים, מעל יוצקים מעט מתערובת הגבינה ומעל מפזרים תערובת אוריאו. מזלפים מעל את קצפת השוקולד ומעבירים למקרר לפחות לשעתיים.



Ingredients:
biscuits layer:
60 gram / 2.1 oz. crumbled biscuits (petit beurre)
25 gram / 0.89 oz. melted butter
 
cheesecake layer (based on this recipe with changes):
225 gram / 7.9 oz. cream cheese (1 Tbsp. set aside for Oreo spread)
200 ml / 6.77 oz. low fat sour cream 9%
100 gram (= 1 bag / 3.5 oz.) powdered sugar
1/2 cup whipping cream
 
Oreo layer (I made an Oreo spread with it )
1 Tbsp. cream cheese
15 Oreo cookies
2 Tbsp. canola oil
2 Tbsp. whipping cream
 
Chocolate mousse:
200 gram / 7 oz. bittersweet chocolate
1 cup whipping cream
 
Preparation:
In a food processor mix together the biscuits layer ingredients and set aside.
Mix the cheesecake ingredients, without the whipping cream. Whip the cream and then fold it to the cheese mixture.
Prepare the Oreo layer by crumbling all of the ingredients together in a food processor and if you want the Oreo layer to be more of a liquid, add more whipping cream.
Melt the chocolate, until all is melted and then set aside to cool a bit. Meanwhile whip the whipping cream and fold in the chocolate. Transfer into a piping bag with a nozzle.
Start assembling the dessert:
pour to each cup a layer of biscuits, then pour a layer of cheesecake and then add a layer of Oreo spread.
Pipe with the chocolate mousse on top and place in the refrigerator for at least 2 hours.