בס"ד
המרכיבים:
כוס קמח תופח - 80 גרם (מדובר על כוס ח"פ)
חצי כפית מלח - 4 גרם
85 גרם מחמאה פרווה מומסת
סוכר- 90 גרם
ביצה - 1 L
50 גרם שוקולד מריר מומס
100 גרם צימקאו קצוץ
אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל-180 מעלות. כשהמחמאה עוד חמה, מערבבים לתוכה את הסוכר, הביצה והשוקולד המומס. מערבבים לבפנים את הקמח והמלח. מוסיפים את שברי הצימקאו ומניחים כפיות לא גדושות מהתערובת על משטח עם נייר אפייה. אופים בין 9-14 דקות, תלוי בגודל העוגיה ולפני שאוכלים חייבים לתת להן להתקרר, למרות שגם ככה זה טעים :)
לפעמים מחפשים להכין משהו קליל ומתוק. הצימקאו אומנם לא בריא ולפני אפייה בכלל לא טעים אבל לאחר האפייה - טעם שמדי פעם פשוט שווה להכניס אותו הביתה.
המתכון היה נסיון לשחזור עוגיות הקוקימן הטעימות, ויצאו עוגיות מעולות!
המרכיבים:
כוס קמח תופח - 80 גרם (מדובר על כוס ח"פ)
חצי כפית מלח - 4 גרם
85 גרם מחמאה פרווה מומסת
סוכר- 90 גרם
ביצה - 1 L
50 גרם שוקולד מריר מומס
100 גרם צימקאו קצוץ
אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל-180 מעלות. כשהמחמאה עוד חמה, מערבבים לתוכה את הסוכר, הביצה והשוקולד המומס. מערבבים לבפנים את הקמח והמלח. מוסיפים את שברי הצימקאו ומניחים כפיות לא גדושות מהתערובת על משטח עם נייר אפייה. אופים בין 9-14 דקות, תלוי בגודל העוגיה ולפני שאוכלים חייבים לתת להן להתקרר, למרות שגם ככה זה טעים :)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!