בס"ד
עוגה שכמעט קיבלה ציון נכשל, הפכה ברגע אחד ליצירה לא רעה בכלל.
מבחוץ נראית כמו בול עץ מחוספס, אך מבפנים...
המרכיבים:
פחית חלב מרוכז וממותק (397 גרם) + 2/3 שפופרת חלב מרוכז (100 גרם)
400 גרם חמאה מרוככת
מעט חלב בצלחת
48 ביסקוויטים
300 גרם שוקולד חלב
אופן ההכנה:
על נייר אפייה מסדרים ביסקוויטים טבולים בחלב בארבעה טורים כשבכל טור ארבעה ביסקוויטים.
מקציפים את החמאה עם החלב המרוכז ומורחים על שכבת הביסקוויטים 1/4 מהתערובת.
מניחים שכבה נוספת של ביסקוויטים שנטבלו בחלב ומעל מילוי נוסף.
מניחים עוד שכבת ביסקוויטים ואת המילוי הנותר מורחים רק על שני טורי הביסקוויטים האמצעיים.
בזהירות רבה, סוגרים את שני טורי הביסקוויטים החיצוניים פנימה בעזרת נייר האפייה ומכניסים למקרר עד להתייצבות.
כאשר מוציאים את העוגה מהמקרר ומזיזים את נייר האפייה, העוגה נראית פשוט קטסטרופה (ומכאן שמה, בנוסף לכמות הקלוריות שבה :-) .
ממיסים שוקולד חלב, יוצקים על העוגה ומכניסים למקרר להתגבשות אחרונה.
עוגה שכמעט קיבלה ציון נכשל, הפכה ברגע אחד ליצירה לא רעה בכלל.
מבחוץ נראית כמו בול עץ מחוספס, אך מבפנים...
המרכיבים:
פחית חלב מרוכז וממותק (397 גרם) + 2/3 שפופרת חלב מרוכז (100 גרם)
400 גרם חמאה מרוככת
מעט חלב בצלחת
48 ביסקוויטים
300 גרם שוקולד חלב
אופן ההכנה:
על נייר אפייה מסדרים ביסקוויטים טבולים בחלב בארבעה טורים כשבכל טור ארבעה ביסקוויטים.
מקציפים את החמאה עם החלב המרוכז ומורחים על שכבת הביסקוויטים 1/4 מהתערובת.
מניחים שכבה נוספת של ביסקוויטים שנטבלו בחלב ומעל מילוי נוסף.
מניחים עוד שכבת ביסקוויטים ואת המילוי הנותר מורחים רק על שני טורי הביסקוויטים האמצעיים.
בזהירות רבה, סוגרים את שני טורי הביסקוויטים החיצוניים פנימה בעזרת נייר האפייה ומכניסים למקרר עד להתייצבות.
כאשר מוציאים את העוגה מהמקרר ומזיזים את נייר האפייה, העוגה נראית פשוט קטסטרופה (ומכאן שמה, בנוסף לכמות הקלוריות שבה :-) .
ממיסים שוקולד חלב, יוצקים על העוגה ומכניסים למקרר להתגבשות אחרונה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!