5/26/2014

שבלול שוקולד מתכון מעולה לפורים

בס"ד

שבלול משוקולד וערגליות

שבלול שוקולד קל להכנה ומתאים מאוד לפורים ולילדים. שבלול השוקולד מורכב ממעט מאוד מרכיבים ומקבלים יצירה שאף ניתן להכין עם הילדים לחג הפורים.


 שבלול מטראפלס שוקולד וערגליות

 שבלול שוקולד ביתי טעים


המרכיבים לשבלול:
ערגליות
מתכון שאוהבים לטראפלס*
שוקולד לבן

אופן ההכנה:
מכינים את תערובת הטראפלס (אני הכנתי לפי המתכון של "על השולחן" מספר השוקולד)- שוברים לקוביות את 450 גרם השוקולד המריר.
מחממים את 250 מ"ל השמנת בסיר ויוצקים על השוקולד המריר. מחכים עד שהשמנת ממיסה את השוקולד (1-2 דקות)
ומתחילים לערבב היטב. מעבירים למקרר ללילה שלם.


מרכיבים את השבלול:
לוקחים ערגלית וחותכים את שני קצותיה. לוקחים מתערובת הטראפלס, כמות שתספיק ליצירת נחש.
מגלגלים את הטראפלס לנחש ומניחים חלק אחד של הנחש מתחת לערגלית ואת החלק הנוסף מצמידים לצד הערגלית
ומורידים את ראש השבלול, כך שהוא מקביל לרצפה.
לוקחים קוביית שוקולד לבן וחותכים לרצועות קטנות, אך יציבות ומצמידים לראש השבלול כמחושים.


*הכנתי את כל כמות הטראפלס, והשתמשתי בתערובת למספר מתכונים. אם אתם מעדיפים להשתמש רק בחלק מהכמות, אז שימו לב
שיחס התערובת הוא 1:5, כאשר ה-5 הוא השוקולד וה-1 זה השמנת.

** ניתן כמובן להכין עם שוקולד חלב.

                                                          

תגובה 1:

Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!

ניוזלטר Subscribe

הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים באימייל

Subscribe to get our updates by email

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use