בס"ד
המרכיבים לשבלול:
ערגליות
מתכון שאוהבים לטראפלס*
שוקולד לבן
אופן ההכנה:
מכינים את תערובת הטראפלס (אני הכנתי לפי המתכון של "על השולחן" מספר השוקולד)- שוברים לקוביות את 450 גרם השוקולד המריר.
מחממים את 250 מ"ל השמנת בסיר ויוצקים על השוקולד המריר. מחכים עד שהשמנת ממיסה את השוקולד (1-2 דקות)
ומתחילים לערבב היטב. מעבירים למקרר ללילה שלם.
מרכיבים את השבלול:
לוקחים ערגלית וחותכים את שני קצותיה. לוקחים מתערובת הטראפלס, כמות שתספיק ליצירת נחש.
מגלגלים את הטראפלס לנחש ומניחים חלק אחד של הנחש מתחת לערגלית ואת החלק הנוסף מצמידים לצד הערגלית
ומורידים את ראש השבלול, כך שהוא מקביל לרצפה.
לוקחים קוביית שוקולד לבן וחותכים לרצועות קטנות, אך יציבות ומצמידים לראש השבלול כמחושים.
*הכנתי את כל כמות הטראפלס, והשתמשתי בתערובת למספר מתכונים. אם אתם מעדיפים להשתמש רק בחלק מהכמות, אז שימו לב
שיחס התערובת הוא 1:5, כאשר ה-5 הוא השוקולד וה-1 זה השמנת.
** ניתן כמובן להכין עם שוקולד חלב.
שבלול שוקולד קל להכנה ומתאים מאוד לפורים ולילדים. שבלול השוקולד מורכב ממעט מאוד מרכיבים ומקבלים יצירה שאף ניתן להכין עם הילדים לחג הפורים.
המרכיבים לשבלול:
ערגליות
מתכון שאוהבים לטראפלס*
שוקולד לבן
אופן ההכנה:
מכינים את תערובת הטראפלס (אני הכנתי לפי המתכון של "על השולחן" מספר השוקולד)- שוברים לקוביות את 450 גרם השוקולד המריר.
מחממים את 250 מ"ל השמנת בסיר ויוצקים על השוקולד המריר. מחכים עד שהשמנת ממיסה את השוקולד (1-2 דקות)
ומתחילים לערבב היטב. מעבירים למקרר ללילה שלם.
מרכיבים את השבלול:
לוקחים ערגלית וחותכים את שני קצותיה. לוקחים מתערובת הטראפלס, כמות שתספיק ליצירת נחש.
מגלגלים את הטראפלס לנחש ומניחים חלק אחד של הנחש מתחת לערגלית ואת החלק הנוסף מצמידים לצד הערגלית
ומורידים את ראש השבלול, כך שהוא מקביל לרצפה.
לוקחים קוביית שוקולד לבן וחותכים לרצועות קטנות, אך יציבות ומצמידים לראש השבלול כמחושים.
*הכנתי את כל כמות הטראפלס, והשתמשתי בתערובת למספר מתכונים. אם אתם מעדיפים להשתמש רק בחלק מהכמות, אז שימו לב
שיחס התערובת הוא 1:5, כאשר ה-5 הוא השוקולד וה-1 זה השמנת.
** ניתן כמובן להכין עם שוקולד חלב.
If you have any question, please leave a comment :)
השבמחק