5/26/2015

פשטידת כרובית ביתית מושלמת

בס"ד

פשטידת כרובית ביתית מושלמת


כמו ששמתם לב, אני אוהבת להכין קינוחים, אבל מדי פעם צריך גם אוכל אמיתי.
הכנתי מתכון לפשטידת כרובית שכבר הכנתי בעבר , עם כמה שינויים קטנים.
אחד מהשינויים הוא הוספת צ'ילי מתוק. הוספתי רק כף את, אך מי שאוהב צ'ילי, שיוסיף יותר.
אני קונה רק מוצרים שכבר נקיים מחרקים, כי בדיקת ירקות כמו כרובית וברוקולי, היא די קשה, ואני לא רוצה לפספס אף חרק. לכן במתכון הזה השתמשתי בכרובית בדוקה קפואה.


פשטידת כרובית מבט מלמעלה

פשטידת כרובית מבט מהצד

המרכיבים לפשטידה:
שקית שלמה של כרובית מפורקת של חברת "בודק" (907 גרם)
4 כפות קמח תופח
3 כפות גדושות מיונז
4 ביצים
כף רוטב צ'ילי מתוק
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
שמן, לשימון התבנית

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מבשלים את הכרובית במים עד כמעט לריכוך מלא.
מעבירים לקערה ומוסיפים את יתרת המרכיבים.
מערבבים היטב ומעבירים לתבנית המשומנת.
אופים כ-45 דקות ובתאבון :-)
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!

ניוזלטר Subscribe

הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים באימייל

Subscribe to get our updates by email

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use