בס"ד
כמו ששמתם לב, אני אוהבת להכין קינוחים, אבל מדי פעם צריך גם אוכל אמיתי.
הכנתי מתכון לפשטידת כרובית שכבר הכנתי בעבר , עם כמה שינויים קטנים.
אחד מהשינויים הוא הוספת צ'ילי מתוק. הוספתי רק כף את, אך מי שאוהב צ'ילי, שיוסיף יותר.
אני קונה רק מוצרים שכבר נקיים מחרקים, כי בדיקת ירקות כמו כרובית וברוקולי, היא די קשה, ואני לא רוצה לפספס אף חרק. לכן במתכון הזה השתמשתי בכרובית בדוקה קפואה.
המרכיבים לפשטידה:
שקית שלמה של כרובית מפורקת של חברת "בודק" (907 גרם)
4 כפות קמח תופח
3 כפות גדושות מיונז
4 ביצים
כף רוטב צ'ילי מתוק
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
שמן, לשימון התבנית
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מבשלים את הכרובית במים עד כמעט לריכוך מלא.
מעבירים לקערה ומוסיפים את יתרת המרכיבים.
מערבבים היטב ומעבירים לתבנית המשומנת.
אופים כ-45 דקות ובתאבון :-)
הכנתי מתכון לפשטידת כרובית שכבר הכנתי בעבר , עם כמה שינויים קטנים.
אחד מהשינויים הוא הוספת צ'ילי מתוק. הוספתי רק כף את, אך מי שאוהב צ'ילי, שיוסיף יותר.
אני קונה רק מוצרים שכבר נקיים מחרקים, כי בדיקת ירקות כמו כרובית וברוקולי, היא די קשה, ואני לא רוצה לפספס אף חרק. לכן במתכון הזה השתמשתי בכרובית בדוקה קפואה.
המרכיבים לפשטידה:
שקית שלמה של כרובית מפורקת של חברת "בודק" (907 גרם)
4 כפות קמח תופח
3 כפות גדושות מיונז
4 ביצים
כף רוטב צ'ילי מתוק
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
שמן, לשימון התבנית
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מבשלים את הכרובית במים עד כמעט לריכוך מלא.
מעבירים לקערה ומוסיפים את יתרת המרכיבים.
מערבבים היטב ומעבירים לתבנית המשומנת.
אופים כ-45 דקות ובתאבון :-)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!