בס"ד
מתכון ממש מומלץ לכדורי שוקולד שמכינים בקלי קלות, שקשה להפסיק לאכול מהם. המתכון מוגש לך בגרסה חלבית או גרסה פרווה כזו טעימה ומוצלחת.
מתכון ממש מומלץ לכדורי שוקולד שמכינים בקלי קלות, שקשה להפסיק לאכול מהם. המתכון מוגש לך בגרסה חלבית או גרסה פרווה כזו טעימה ומוצלחת.
כדורי השוקולד האלה הם מתכון די קבוע בביתי.
מדובר ב-4 מרכיבים בסיסיים שיוצרים כדורי שוקולד מאוד מושחתים.
מומלץ להכין כדורים קטנים ולא גדולים כמו שאני הכנתי.
מהתערובת יצאו לי 9 כדורים גדולים או כ-15-20 כדורים קטנים.
המרכיבים:
200 מ"ל שמנת מתוקה או קצפת צמחית או קרם קוקוס העשוי מ99.9% קוקוס
200 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
כ-40 גרם חמאה או מרגרינה או נטורינה
שרוול ביסקוויטים 250 גרם, מפוררים
קוקס או סוכריות צבעוניות לקישוט
אופן ההכנה:
1.ממיסים את השמנת השוקולד והחמאה יחדיו במיקרוגל או בבאן מארי (שיטת המסה בה מניחים קערה עם המרכיבים שאותם רוצים להמיס מעל סיר עם מים רותחים, בלי שהקערה נוגעת ישירות במים החמים)
2.מוסיפים את הביסקוויטים ומערבבים היטב.
3.יוצרים כדורי שוקולד, ניתן באמצעות ידיים רטובות ומגלגלים בקוקוס או מניחים במנג'טים ומפזרים קוקוס טחון או סוכריות צבעוניות מעל.
4.מעבירים למקפיא עד להתייצבות מלאה.
5.לפני ההגשה, מוציאים מהמקפיא לכמה דקות ומגישים.
6.הכדורים נשמרים במקפיא למשך הרבה מאוד זמן. בתאבון!
6.הכדורים נשמרים במקפיא למשך הרבה מאוד זמן. בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!