בס"ד
הלהיט שרץ בכל הרשת עכשיו הוא קורנפלקס פנקייקים עם פנקייקס אישיים וחמודים שמגישים בחלב.
אני החלטתי לשדרג את המשחק ולהכין קורנפלקס פנקייקס נוטלה עם 4 מרכיבים בלבד! ותאמינו או לא, אבל אפשר להכין אותם גם כפרווה וטבעוניים!
מה זה קורנפלקס פנקייקס?
קורנפלקס פנקייקס משנים את פני המשחק. אם התרגלנו לפנקייקים גדולים עם קוביית חמאה נוטפי רוטב מייפל או רוטב שוקולד, עכשיו זה אאוט וחלב זה אין. טוב, לפחות במקרה הזה.
את הפנקייקים מכינים מתערובת פנקייק שאיתה יוצרים פנקייקים קטנטנים ויפים, הנראים ממש כמו דגני בוקר אישיים בצורת מיני פנקייקס. את הפנקייקים ניתן להגיש כמו בדרך המסורתית עם סירופ מייפל, רוטב שוקולד או כל תוספת אחרת שאתם מעדיפים.
או שניתן להגיש ממש כמו קורנפלקס בקערה עם חלב.
אני החלטתי להכין בלילה של פנקייקים עם נוטלה, או יותר נכון ממרח אגוזים בסגנון נוטלה. בלילת הפנקייק הזו היא ללא ביצים וגם ללא מוצרי חלב.
עם רק 4 מרכיבים, התקבלו פנקייקים חמודים וטעימים שממש כיף לנשנש כמו שהם, בלי שום תוספת של רוטב. והם ממש מעולים גם בקערת חלב.
קורנפלקס פנקייקס נוטלה / מתכון: עם תענוג con delight
המדידה נעשתה בכוסות וכפות מידה אוניברסליים
המרכיבים:
1/2 כוס נוטלה או ממרח אגוזי לוז לגרסה פרווה טבעונית
1/2 כפית אבקת אפייה
1 כוס קמח לבן, מנופה
1/3 כוס מים
אופן ההכנה:
מעבירים את הנוטלה לקערה וממיסים במיקרו ל-20 שניות. כך הנוטלה יותר נוזלית ויותר נוח לעבוד איתה.
מוסיפים פנימה את המים, אבקת האפייה והקמח ומערבבים היטב. מערבבים בצורה נמרצת, לסלק את כל הגושים שעלולים להיווצר.
מעבירים לשקית זילוף ויוצרים חור קטן בשקית. חשוב חור קטן, שתוכלו לשלוט בכמות התערובת ליצירת הפנקייקים. ניתן כמובן להעביר לבקבוק לחיץ עם פייה קטנה.
מחממים מחבת טובה (טפלון או כל מחבת אחרת שיש לה ציפוי נון-סטיק מצויין). ברגע שהמחבת חמה, מנמיכים את האש לחום בינוני-נמוך ומתחילים לזלף עיגולים קטנים במחבת.
ברגע שהמחבת מלאה בעיגולים, מכסים אותה במכסה או כיסוי כלשהו ומניחים להתבשל כ-3 דקות. בתום ה-3 דקות, הופכים עם כף ומבשלים עוד כ-20 שניות מהצד השני. מנשנשים כמו שהם או מגישים בקערת חלב.
הלהיט שרץ בכל הרשת עכשיו הוא קורנפלקס פנקייקים עם פנקייקס אישיים וחמודים שמגישים בחלב.
אני החלטתי לשדרג את המשחק ולהכין קורנפלקס פנקייקס נוטלה עם 4 מרכיבים בלבד! ותאמינו או לא, אבל אפשר להכין אותם גם כפרווה וטבעוניים!
מה זה קורנפלקס פנקייקס?
קורנפלקס פנקייקס משנים את פני המשחק. אם התרגלנו לפנקייקים גדולים עם קוביית חמאה נוטפי רוטב מייפל או רוטב שוקולד, עכשיו זה אאוט וחלב זה אין. טוב, לפחות במקרה הזה.
את הפנקייקים מכינים מתערובת פנקייק שאיתה יוצרים פנקייקים קטנטנים ויפים, הנראים ממש כמו דגני בוקר אישיים בצורת מיני פנקייקס. את הפנקייקים ניתן להגיש כמו בדרך המסורתית עם סירופ מייפל, רוטב שוקולד או כל תוספת אחרת שאתם מעדיפים.
או שניתן להגיש ממש כמו קורנפלקס בקערה עם חלב.
אני החלטתי להכין בלילה של פנקייקים עם נוטלה, או יותר נכון ממרח אגוזים בסגנון נוטלה. בלילת הפנקייק הזו היא ללא ביצים וגם ללא מוצרי חלב.
עם רק 4 מרכיבים, התקבלו פנקייקים חמודים וטעימים שממש כיף לנשנש כמו שהם, בלי שום תוספת של רוטב. והם ממש מעולים גם בקערת חלב.
קורנפלקס פנקייקס נוטלה / מתכון: עם תענוג con delight
המדידה נעשתה בכוסות וכפות מידה אוניברסליים
המרכיבים:
1/2 כוס נוטלה או ממרח אגוזי לוז לגרסה פרווה טבעונית
1/2 כפית אבקת אפייה
1 כוס קמח לבן, מנופה
1/3 כוס מים
אופן ההכנה:
מעבירים את הנוטלה לקערה וממיסים במיקרו ל-20 שניות. כך הנוטלה יותר נוזלית ויותר נוח לעבוד איתה.
מוסיפים פנימה את המים, אבקת האפייה והקמח ומערבבים היטב. מערבבים בצורה נמרצת, לסלק את כל הגושים שעלולים להיווצר.
מעבירים לשקית זילוף ויוצרים חור קטן בשקית. חשוב חור קטן, שתוכלו לשלוט בכמות התערובת ליצירת הפנקייקים. ניתן כמובן להעביר לבקבוק לחיץ עם פייה קטנה.
מחממים מחבת טובה (טפלון או כל מחבת אחרת שיש לה ציפוי נון-סטיק מצויין). ברגע שהמחבת חמה, מנמיכים את האש לחום בינוני-נמוך ומתחילים לזלף עיגולים קטנים במחבת.
ברגע שהמחבת מלאה בעיגולים, מכסים אותה במכסה או כיסוי כלשהו ומניחים להתבשל כ-3 דקות. בתום ה-3 דקות, הופכים עם כף ומבשלים עוד כ-20 שניות מהצד השני. מנשנשים כמו שהם או מגישים בקערת חלב.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!