בס"ד
הכנתי לארוחת צהריים פסטה חלבית נפלאה, זריזה וקלת הכנה עם שום, גבינת פרמז'ן ופירורי לחם.
מנה טעימה וקלה שמכינים עם פסטה מקמח מלא לארוחה מזינה וטובה.
המתכון בהשראת מתכון מאתר delish עם שינויים רבים שלי.
פסטת פוזילי בשום, פירורי לחם ופרמז'ן / מתכון: עם תענוג
מדידות נעשו בכפות וכוסות מידה אוניברסליים
המרכיבים:
כ-2 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון (אם אוהבים יותר חמוץ, אז ניתן להוסיף יותר)
8 קוביות שום כתוש קפוא*
1/2 כוס פירורי לחם או פנקו
1/4 כפית צ'ילי כתוש
1 כף פטרוזיליה יבשה
1/4 1 כפיות מלח או לפי הטעם
500 גרם פסטה פוסילי מקמח דורום מלא אורגני "תבואות"
1/2 כוס פרמזן או כמה שאוהבים
אופן ההכנה:
מחממים סיר עם מים לבישול הפסטה. ומבשלים את הפסטה עד לרמת הרכות הרצויה ללא מלח.
בינתיים שהפסטה מתבשלת, מחממים שמן במחבת ומוסיפים את המיץ לימון, השום, פירורי הלחם, הפטרוזיליה, המלח והצ'ילי הכתוש. מטגנים על אש בינונית עד שמזהיב, עניין של כ-3-4 דקות.
מדי פעם מערבבים. בסיום מכבים את האש.
כשהפסטה מוכנה, מסננים מהמים ומעבירים לקערת הגשה. אני נוהגת להעביר כל פעם כשליש מהפסטה לקערת ההגשה ואז לפזר מעל מתערובת פירורי הלחם והפרמז'ן, על מנת לערבב היטב את המרכיבים עם כל הפסטה.
מגישים ובתאבון!
*אם אתם רוצים להשתמש בשום טרי, מכיוון שטעמו יהיה יותר חזק מאשר שום קפוא, אני ממליצה להשתמש רק ב-5-6 שיני שום טריות.
הכנתי לארוחת צהריים פסטה חלבית נפלאה, זריזה וקלת הכנה עם שום, גבינת פרמז'ן ופירורי לחם.
מנה טעימה וקלה שמכינים עם פסטה מקמח מלא לארוחה מזינה וטובה.
המתכון בהשראת מתכון מאתר delish עם שינויים רבים שלי.
פסטת פוזילי בשום, פירורי לחם ופרמז'ן / מתכון: עם תענוג
מדידות נעשו בכפות וכוסות מידה אוניברסליים
המרכיבים:
כ-2 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון (אם אוהבים יותר חמוץ, אז ניתן להוסיף יותר)
8 קוביות שום כתוש קפוא*
1/2 כוס פירורי לחם או פנקו
1/4 כפית צ'ילי כתוש
1 כף פטרוזיליה יבשה
1/4 1 כפיות מלח או לפי הטעם
500 גרם פסטה פוסילי מקמח דורום מלא אורגני "תבואות"
1/2 כוס פרמזן או כמה שאוהבים
אופן ההכנה:
מחממים סיר עם מים לבישול הפסטה. ומבשלים את הפסטה עד לרמת הרכות הרצויה ללא מלח.
בינתיים שהפסטה מתבשלת, מחממים שמן במחבת ומוסיפים את המיץ לימון, השום, פירורי הלחם, הפטרוזיליה, המלח והצ'ילי הכתוש. מטגנים על אש בינונית עד שמזהיב, עניין של כ-3-4 דקות.
מדי פעם מערבבים. בסיום מכבים את האש.
כשהפסטה מוכנה, מסננים מהמים ומעבירים לקערת הגשה. אני נוהגת להעביר כל פעם כשליש מהפסטה לקערת ההגשה ואז לפזר מעל מתערובת פירורי הלחם והפרמז'ן, על מנת לערבב היטב את המרכיבים עם כל הפסטה.
מגישים ובתאבון!
*אם אתם רוצים להשתמש בשום טרי, מכיוון שטעמו יהיה יותר חזק מאשר שום קפוא, אני ממליצה להשתמש רק ב-5-6 שיני שום טריות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!