3/25/2021

איך תכינו עוף מ3 מרכיבים בלבד

בס"ד

עוף מ-3 מרכיבים בלבד



מתכון נפלא וטעים לעוף בתנור שמכינים ממש בקלות מ3 מרכיבים בלבד.
מתכון נפלא לעוף בתנור, ללא צורך להדליק את הכיריים או לעמוד ליד הסיר ולבשל. פשוט מערבבים, יוצקים, מכסים ולתנור.


עוף בתנור מ3 מרכיבים

את המתכון הכנתי מ3 מרכיבים שהופכים את המתכון הזה נפלא גם לפסח, שכן כל המרכיבים כשרים לפסח. המרכיבים הם, מוכנים לזה? עוף, מים וממרח אריסה מתוקה.


תבליני נפטון ואריסה מתוקה



את הממרח אריסה מתוקה של חברת נפטון קיבלתי לסיקור ועל כך סיפרתי לכם בפינת חדש במדף מספר 47. החלטתי לנסות אותו בתנור ויצא רוטב מפלא וטעים. הממרח כשר לפסח לאוכלי קטניות, אך מהמתכון ניתן להנות בכל השנה :-).

עוף מ3 מרכיבים/מתכון: עם תענוג
מדידות נעשו בכוסות מידה אוניברסליים
המרכיבים:
צנצנת אריסה מתוקה 180 גרם
1 כוס מים
חלקי עוף (הכי טעים כנפיים, אך אפשר גם ירכיים, שוקיים)

אופן ההכנה:
1.מחממים תנור ל200 מעלות.
2.שוטפים את העוף ומנגבים בנייר סופג.
3.מעבירים את העוף לתבנית.
4..מערבבים את המים והאריסה ויוצקים על העוף.
5..מכסים בנייר אפייה ונייר אלומיניום.
6.אופים מכוסה כשעה.
7.מורידים את נייר האפייה והאלומיניום ומגבירים את חום התנור לעוצמה הכי גבוהה (אצלי זה 260 מעלות וזה מספיק). לא מחכים שהתנור יתחמם אלא תוך כדי מתחילים טיימר של כ15 דקות וזהו. העוף מוכן להגשה לצד תפו"א, אורז או כל תוספת שאוהבים. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!

ניוזלטר Subscribe

הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים באימייל

Subscribe to get our updates by email

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use