קיבלתי להתנסות פסטה טרייה וחדשה של חברת "פסטה ריקו". החברה משיקה סדרת פסטה פרמיום טרייה בסטנדרט איכות בעל קנה מידה עולמי.
בד"כ אני מכינה לרביולי רוטב שמנת, אך הפעם החלטתי להקליל מעט את המנה ולהכין פסטה על בסיס רוטב שמן מתובל, שזה נקרא גם רוטב אליו אוליו. מדובר בממש כמה דקות הכנה ואחלה של מנה.
פסטת ריקו עשויה בשיטה מסורתית ואינה מכילה לא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל ומילוי הפסטה עשוי מירקות טריים בלבד. בין הפסטות החדשות של החברה, ניתן למצוא רביולי במילוי גבינות, רביולי בטטה, רביולי תרד וריקוטה, ופלין פטריות, ריקוטה בטעם כמהין.
הפסטה הטרייה של חברת פסטה ריקו נמכרת ברשתות המזון ברחבי הארץ על ידי חברת תנובה והיא עשויה מחומרים איכותיים כריקוטה 20% איכותית, בטטות מקורמלות, פטריות פורטובלו טריות ועוד.
שי אלום, מנכ"ל חברת פסטה ריקו, אמר כי: "אנו שמחים להשיק את סדרת המוצרים החדשה ברמה ובאיכות שטרם נראו בישראל, להשפיע ולשנות את חוקי המשחק. למדנו כי הצרכן אוהב ומעריך אוכל טוב ומוצרי איכות. בכוונתנו להמשיך לייצר ולהביא מגוון מוצרי איכות מהמטבח האיטלקי, שפונים לקהל הפודי אוהב האיכות".
רביולי הגבינות של החברה עשוי מחיטת דורום במילוי גבינת ריקוטה, מסקרפונה וגראנה פדנו. מתאים להגשה עם רוטב רוזה, פסטו, שמנת פטריות ועוד.
רביולי הבטטה עשוי מחיטת דורום ומגיע בצורת ריבוע משונן. מתאים להגשה עם רוטב שמנת בטטה, שמנת וגראנה פדנו ועוד.
רביולי התרד והריקוטה עשוי מחיטת דורום וממולא בגבינת ריקוטה ותרד. מתאים להגשה עם רוטב עגבניות, שמנת וגראנה פדנו ועוד.
פלין הפטריות וריקוטה בטעם כמהין עשוי מחיטת דורום ומגיע בצורת כיסונים מאורכים במילוי פטריות פורטובלו, כמהין וגבינת ריקוטה. מתאים להגשה עם רוטב אל אוליו, שמנת גראנה פדנו, רוזה ועוד.
חברת פסטה ריקו מתמחה בייצור פסטה בשיטה איטלקית מסורתית עם תו איכות Bronze DIE, רטבים, קמחים, אורז ועוגיות.. הפסטה עשויה מקמח העשיר בחלבונים ומרקמה האיכותי הפך אותה לפסטת פרמיום הנמכרת במסעדות שף ומעדניות.
בנוסף, החברה מייצרת עבור השוק המוסדי והפרטי מגוון פסטות טריות, כדורי פיצה, רטבי עגבניות, קינוחים כפנקוטה ועוד.
הפסטות כשרו בכשרות מהדרין רבנות בית דגן ובד"צ בית יוסף ונמכרות באריזת 330 גרם במחיר מומלץ לצרכן של 24-27 ש"ח.
ועכשיו למתכון המאוד מאוד פשוט, של פסטה/רביולי ברוטב אליו אוליו (אלה אוליו). את הכמויות תתאימו לחך שלכם, אם אתם מעדיפים יותר מלח, פחות מלח. תבלין אחר שאוהבים וכו'.
את הרביולי מכינים לפי הוראות ההכנה על גבי האריזה בבישול במים רותחים כ-2.5 דקות, אבל ללא מלח. ובסיום הבישול מעבירים לקערה.
בזמן הזה מחממים במחבת כחצי כוס שמן זית (זה מספיק לשתי חבילות של פסטה). מוסיפים שיני שום כתושות (טריות או קפואות) כפי שאוהבים, מעט מלח ופלפל שחור ופטרוזיליה או כל עשב תיבול אחר שאוהבים ומערבבים בשמן כדקה.
יוצקים את רוטב השמן על הפסטה, מערבבים היטב ומגישים.
אני הגשתי את הרוטב עם הרביולי גבינות שקיבלתי לסיקור והפלין פטריות בטעם כמהין. שתי הפסטות היו מוצלחות ונראה לי כי במיוחד אהבתי את הרביולי גבינות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!