אלי אליאב, מנכ"ל לאונרדו פלאזה טבריה וכריס פרום, צילום: באדיבות רשת מלונות פתאל |
מלון לאונרדו פלאזה בטבריה מרשת פתאל, מארח במסגרת תחרות איירון מן העולמית את רוכבי קבוצת האופניים המקצוענית "ישראל סטארט אפ ניישן".
ברביעי האחרון הוזמנו חברי הקבוצה, וביניהם מנצח הטור דה פראנס האגדי, כריס פרום, לארוחת גאלה במעמד המיליארדר סילבן אדמס.
הרוכבים הוזמנו לקוקטייל גאלה וארוחת ערב עם תפריט יוקרתי שהוכן במיוחד בשבילם, בסימן פתיחת תחרות IRONMAN באירוע אל מול חופי הכנרת ובסמוך לבריכה (שבסיום הערב הפכה למוקד של שעשוע ועל כך בהמשך הכתבה).
המיליארדר סילבן אדמס ומנכ"ל לאונרדו פלאזה טבריה, אלי אליאב, צילום: באדיבות רשת מלונות פתאל |
המיליארדר סילבן אדמס העניק באירוע לראש עיריית טבריה, בועז יוסף, ומנכ"ל מלון לאונרדו פלאזה טבריה, אלי אליאב, חולצה עם הקדשה אישית.
אלי אליאב המנכ"ל שהינו חובב רכיבה בעצמו, לא הסתפק בהקדשה רק מאדמס, וביקש גם מכריס פרום שסיפק לו הקדשה על אותה חולצה בשמחה.
אלי אליאב, מנכ"ל לאונרדו פלאזה טבריה, דני בן נעים, הבעלים של קומטק, והמיליארדר סילבן אדמס, צילום: באדיבות רשת מלונות פתאל |
בשלב הנאומים, בירך סילבן אדמס את העיר טבריה ופנה בבקש אישית למנכ"ל משרד התיירות, אמיר הלוי, לערוך אירועים נוספים כאלו. כמו כן, הוא הודה למנכ"ל המלון על האירוח המושלם שהסתיים בנימה מבודחת כאשר הרוכבים התלוצצו ביניהם וזרקו אחד את השני לתוך הבריכה.
מי שכמעט מצא את עצמו בבריכה הוא לא אחר מאשר המיליארדר סילבן אדמס שהצליח ברגע האחרון להינצל מרוח השטות ולהישאר יבש.
מנכ"ל לאונרדו פלאזה טבריה אלי אליאב, שמעון בן ישי ובנו, אוהד בן ישי לוחם אגוז שנפצע בצוק איתן, צילום: באדיבות רשת מלונות פתאל |
בין המנות שהוגשו לרוכבים, ניתן למנות:
מנות ראשונות: רביולי סלק במילוי קרם חציל ברוטב תרד ירוק ותאנה מקורמלת, סביצ'ה סלמון על מצע ברוסקטה / אנדיב ורוטב לימון כבוש, קרפצ'יו סינטה, קרפצ'יו חציל קלוי.
סלטים: סלט טריו שרי בחומץ בלסמי פסטו וצנובר קלוי, כרובית צלויה על טחינה סלק, סלט טאבולה גלילי חמוציות ושקדים קלויים, סלט ירוק פריך בתוספת ארטישוק קונפי שום ופילה פרי הדר ברוטב ווינגרט חרדל דבש, סלט עוף אסייתי בויניגרט סויה שומשום וצ'ילי, סלט שורשים בשמן שומשום ושבבי פקאן מסוכר.
מנות עיקריות: פילה בקר על מצע פירה כמהין, פטריה צלויה, אספרגוס ויקטורי כבד אווז ברוטב פורצ'יני, סטייק פרגית מונח על קרם בטטה רטטוי זוקיני ורוטב לוונדר, פילה דניס על מצע פירה אפונה רוטב פלפלים קלויים וקרם חציל שרוף, דאבל פורטבלו במילוי בורגול ברוקולי על מצע חומוס שעועית לבנה בתוספת דלעת צלויה בדבש טימין (טבעוני/צמחוני).
ולקינוח: סושי שוקולד, עוגת קד וולווט פטל וקרם וניל טופי קראנץ'.
אלי אליאב, מנכ"ל לאונרדו פלאזה טבריה, כריס פרום ואמיר הלוי, מנכ"ל משרד התיירות, צילום: באדיבות רשת מלונות פתאל |
שמות גדולים נוספים מנבחרת הרוכבים שהגיעו להתארח במלון והשתתפו בקוקטייל הגאלה היו:
מייק וודס הקנדי, הרוכב המצטיין של הקבוצה שכיכב השנה ברבים מהמרוצים.
יעקב פוגלסאנג מדנמרק, גדול הרוכבים של דורו שזכה בניצחונות בטור דה פראנס ובטורים גדולים נוספים והוחתם לקבוצה רק לפני כמה ימים.
גיאנקומו ניצולו האיטלקי, הידוע כאחד המנצחים בג'ירו זה איטליה ואלוף אירופה לשעבר שהצטרף לקבוצה.
אלסנדרו דה מארקי האיטלקי, שהוביל השנה את הג'ירו דה איטליה במשך כמה שלבים במדי נבחרת ישראל סטארט אפ ניישן.
אלכס דאווסט הבריטי שהינו אחד הרוכבים הידועים בעולם במרוצים נגד השעון ומי שהחזיק את השיא העולמי במהירות ועכשיו מתכוון לנסות לשבור את השיא העולמי שוב. ובנוסף, הוא זכה בניצחון יוקרתי במדי נבחרת ישראל סטארט אפ ניישן בג'ירו דה איטליה.
והרוכבים הישראליים:
גיא ניב שהינו הרוכב הישראלי הראשון שעשה היסטוריה בכך שסיים את הטור דה פראנס בהצלחה.
איתמר איינהורן שהשיג את הנצחון הישראלי הראשון אי פעם ונחשב לדבר הגדול הבא.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!