קיבלתי לא מזמן לסיקור מספר מוצרים של מותג התבלינים האמריקאי - McCormik. חברת מקורמיק נחשבת לחברת התבלינים הגדולה בעולם, והיבואנית הישראלית של המותג, חברת ר.ב. דגנים, מרחיבה את פעילות המותג בארץ.
במארז שקיבלתי, הייתה תמצית תפוזים טהורה שאיתה הכנתי מתכון למאפינס שוקולד צ'יפס בניחוח תפוז מושלמים, אבל על כך בהמשך.
מותג McCormick כולל ליין רחב של תבלינים, תערובות ותמציות טעם. בין המוצרים ניתן למצוא תערובות מיוחדות לבשר, פסטה, דגים, סלטים ועוד, תמציות לאפייה כתפוזים, וניל ועוד ועוד.
מוצרי החברה יוצגו בסטנדים מיוחדים ברשתות המזון, ויחולקו לפי קטגוריות התיבול של המותג, לפי סוגי מנות ותבשילים להם מותאם התיבול.
חברת מקורמיק מתמחה בייצור תבלינים טהורים, ובין מוצריה ניתן למצוא גם מטחנות עם מספר רמות טחינה, להדגשת טעמים.
בין מוצרי החברה שישווקו בישראל, ניתן למנות:
תבלינים: כמון טחון, תבלין אורגנו, צ'ילי מקסיקני, פלפל שום במטחנה ועוד.
מגוון תערובות: שום ומלח ים, תערובת תיבול בזיליקום אורגנו, תערובת תיבול עם מלח ורוד, תערובת תיבול פלפל אדום כתוש עם אורגנו ושום, פלפל שחור ושום.
תמציות טעם: תמצית חמאה, תמצית תפוזים, תמצית קוקוס, תמצית שקדים ועוד.
רחל ברודנו, מנכ"ל ר.ב. דגנים, אמרה: "חברת מקורמיק נמכרת ב-166 מדינות בעולם וידועה בזכות איכות וניקיון התבלין, כמו כן האריזה ונוחות השימוש בה. התערובות נותנות מענה לכל בשלן ביתי ומאפשרות להגיע לטעמים מאוזנים ומיוחדים ללא ידע בבישול וללא היכרות עם תבלינים. החברה מציעה פתרונות תיבלון למאכלי בשר, דגים, פסטות וסלטים, באמצעות תערובות מוכנות ומאוזנות בטעמים".
חברת ר.ב. דגנים, בבעלותה של רחל ברודנו, מתמחה ביבוא ושיווק מותגי מזון עולמיים. החברה היא היבואנית הבלעדית שלל מותג דגני הבוקר אוראו ודגני POST, יצרנית הפירות היבשים Sun-Maid, יצרנית הקונפיטורות Bonne Mama, מותג דגני הבוקר Weetabix, מותג הסוכריות PEZ, יצרנית התבלינים מקורמיק ועוד.
מוצרי החברה משווקים בכל רשתות השיווק בישראל ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.
מוצרי מותג McCormick כשרים פרווה בהשגחת ה-OU ובאישור הרבנות הראשית לישראל.
מחיר מומלץ לצרכן נע בין 19 ל-24 ש"ח, לאריזות במשקל 100-180 גרם.
המתכון למאפינס מבוסס על מתכון שראיתי באינטרנט, שהחלטתי לעשות בו כמה שינויים. החלטתי להכין את המתכון כפרווה, להוסיף לו עוד קצת שוקולד צ'יפס, להחליף את גרידת התפוז בתמצית התפוזים שקיבלתי להתנסות ולשנות את אופן ההכנה שיהיה קליל יותר.
התמצית בעלת ניחוח תפוזי נפלא והתקבלו מאפינס כאלה טעימים ומושלמים! רכים, עסיסיים ובעלי ניחוח תפוזי מעודן.
מאפינס שוקו צ'יפס תפוז/ מתכון מהאתר הזה עם מעט שינויים שלי - מיכל con delight
המדידות נעשו בכוסות וכפות מידה אוניברסליים
המרכיבים ל-12 מאפינס:
1/2 2 כוסות קמח לבן, מנופה
3/4 כוס סוכר לבן
1/2 כפית מלח
4 כפיות אבקת אפייה (לא טעות!)
1 כוס שוקולד צ'יפס
1 כוס מים
2 ביצים L
1/2 כוס שמן קנולה או שמן צמחי נייטרלי אחר
1 כפית תמצית תפוזים טהורה
אופן ההכנה:
1.מחממים תנור ל-200 מעלות, טורבו.
2.מערבבים את המרכיבים היבשים: קמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה ושוקולד צ'יפס.
3.מוסיפים את המרכיבים הרטובים: מים, ביצים, שמן ותמצית תפוזים ומערבבים היטב.
4.מעבירים לתבנית מאפינס עם עטרות נייר גודל מספר 4. ממלאים את העטרות עד הסוף.
5.אופים באמצע התנור למשך 30 דקות או עד שקיסם המוכנס לאמצע העוגות יוצא יבש. מתקבלים מאפינס ענקיים, רכים ועסיסיים עם טעם מעודן של תפוז.
6.מניחים להתקרר מעט ומגישים לצד כוס תה/קפה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!