9/24/2022

עוגת שוקולד פשוטה בקלי קלות

בס"ד

עוגת שוקולד עם ציפוי פרווה



לאחרונה סנו סושי השיקו מוצר חדש לאפייה - תבניות עגולות מאלומיניום המגיעות בשני גדלים, ומכיוון שקיבלתי את המוצר להתנסות, החלטתי לחנוך אותן עם מתכון לעוגת שוקולד סופר קלה להכנה ומאוד טעימה.

תבנית אלומיניום עגולה סנו סושי קוטר 28


תבנית אלומיניום עגולה סנו סושי קוטר 25


עוגת שוקולד פרווה פשוטה


התבניות החדשות של סנו סושי מגיעות בשני גדלים:
גודל 25 ס"מ וגובה 6 ס"מ, המתאים לאפיית עוגות בחושות.
גודל 28 ס"מ וגובה 4 ס"מ, המתאים לעוגת פאי שטוחה, פשטידות, קישים וכו'.

בכל אריזה תמצאו 6 תבניות והמחיר המומלץ לצרכן למארז נע בין 9.80 ש"ח ל12.90 ש"ח. התבניות מאושרות לפסח על ידי הבד"ץ העדה החרדית ירושלים. ניתן להשיג בכל רשתות השיווק.

אז מה חשבתי על התבניות החדשות של סנו סושי?
אני מודה שאני משתדלת כמה שפחות להשתמש בכלים חד פעמיים, ומנסה יותר לעשות שימוש ברב פעמי. אבל, נכון לעכשיו, זה לא תמיד אפשרי והתבניות של סנו בהחלט עושות את העבודה. הכנתי את העוגת שוקולד בתבנית הגדולה - 28 ס"מ, בלי לשמן אותה בכלל והעוגה יצאה נפלאה והיה קל להוציא אותה מהתבנית.

אם אתם מחפשים עוגה לחג, חוץ מעוגת דבש, עוגת השוקולד הפרווה הזו תהיה מעולה לצד התה שלאחר ארוחה בשרית (וגם כמובן עם הקפה). לא לוותר על הציפוי של העוגה, הוא מוסיף המון!


פרוסת עוגת שוקולד פרווה


ביס מפרוסת שוקולד פרווה



עוגת שוקולד פשוטה/מתכון: עם תענוג Con Delight
המדידות נעשו בכוסות וכפות מידה אוניברסליים
המרכיבים לתבנית 28 ס"מ:
3 ביצים L
1/4 1 כוסות סוכר

1 כוס מים
1/2 כוס שמן קנולה

2.5 כוסות קמח לבן
1 שקית אבקת אפייה
1/4 כוס קקאו

לציפוי:
1/3 כוס קרם קוקוס 99.9%
100 גרם שוקולד מריר
20 גרם נטורינה (אפשר גם חמאה לחלבי)

אופן ההכנה:
1.מחממים תנור ל180 מעלות, טורבו.
2.מקציפים את הביצים השלמות ביחד עם הסוכר למשך 2 דקות על עוצמה בינונית-גבוהה.
3.מוסיפים את השמן והמים ומקציפים על עוצמה נמוכה כחצי דקה.
4.מערבבים את הקמח, הקקאו ואבקת האפייה היטב.
5.מוסיפים לקערת הביצים את כל תכולת הקמח במכה אחת, ומקפלים את הקמח לבלילה, עד שהתערובת אחידה.
6.מעבירים לתבנית ואופים באמצע התנור למשך 50 דקות או עד שקיסם המוכנס לאמצע העוגה יוצא יבש.
7.מניחים לעוגה להתקרר מחוץ לתנור ורק אז עוברים להכנת הציפוי.
8. להכנת הציפוי: שמים את כל המרכיבים בקערה המתאימה למיקרו וממיסים עד להמסה מוחלטת.
9.יוצקים על העוגה וניתן לאכול מיד או להגיש לאחר שהקרם מתייצב לחלוטין במקרר.
10.יש לשמור בכלי אטום במקרר.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!

ניוזלטר Subscribe

הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים באימייל

Subscribe to get our updates by email

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use