9/01/2022

מעדני יחיעם משיקים נקניק סלמי פרח פרימיום

בס"ד

נקניק סלמי פרח יחיעם



מעדני יחיעם ממשיכים לחדש ומשיקים נקניק סלמי חדש בצורת פרח, המצטרף לסדרת הפרימיום של החברה. לרגל ההשקה, קיבלתי את המוצר להתנסות ולפני שנגיע לביקורת שלי, הנה עוד קצת על פרטים על המוצר החדש.

נקניק סלמי פרח של מעדני יחיעם


נקניק הסלמי של מעדני יחיעם מגיע חצי יבש, אפוי ומעושן בסגנון כפרי, טחון בטחינה גסה, ללא גלוטן ועשוי מתערובת בשרים מובחרת של הודו ובקר בתיבול עשיר עם גרעיני פלפל שחור שלמים. עישון הנקניק תבצע בעץ בוק טבעי, המעניק לנקניק טעם וריח מיוחד.

נקניק הסלמי מגיע באריזת 200 גרם, מכיל 19% חלבון וניתן להשתמש בו למאפים בתנור, לתוספת טעם למרקים ותבשילים וכמובן גם לכריכים.

מרכיבי הנקניק סלמי פרח: בשר הודו (45%), בשר בקר (40%), בשר עוף (10%), שומן בקר, מלח שולחן, חומרי טעם וריח, מלטודקסטרין, דקסטרוזה, תבלינים, מייצב (פוספט מסוג E451), הידרוליזט חלבון סויה (פרט לפסח), מחזק טעם (מונוסודיום גלוטומט), מווסתי חומציות (פוטסיום לקטט, גלוקונו דלתה לקטון, סודיום דיאצטט), מעכב חמצון (סודיום אריתורבט), חומר משמר (סודיום ניטריט).

ב-100 גרם מוצר: 282 קלוריות, 22 גרם שומן מתוכם 9 גרם שומן רווי, 75 מ"ג כולסטרול, 900 מ"ג נתרן, 2 גרם פחמימות מתוכן 1 גרם סוכרים, 19 גרם חלבונים.


נקניק סלמי בצורת פרח של יחיעם מבט מבפנים


הנקניק החדש מצטרף לסדרת נקניקי הפרימיום של מעדני יחיעם הכוללים מגוון נקניקים המיוצרים מנתחי בשר הודו ובקר עם טעם עשיר. בין מוצרי הסדרה ניתן למנות את הסלמי סרוולט, סלמי צרפתי, סלמי הרץ, פסטרמה של פעם, פרושוטו, קורנדביף וכו'. ובנוסף, החברה משווקת סדרת נקניקים יבשים כסלמי מעושן, קבנוס פפרוני, סלמי גלילי, קבנוס קלאסי ועוד. 
כל מוצרי החברה מיוצרים במפעל החברה בקיבוץ יחיעם, בו מועסקים 150 עובדים.

תמיר דגן, מנהל השיווק של "מעדני יחיעם", אמר: "אנו שמחים להציע נקניק בסדרת מוצרי הפרימיום שלנו. נקניקי הפרימיום נמצאים בצמיחה מתמדת, כשהצרכן מבקש יותר מוצרי איכות, אניני טעם ומיוחדים. סלמי פרח הינו נקניק משובח ביותר שהקהל ייהנה ממנו מאוד".


עצים פרחים עם סלמי פרח יחיעם



אז מה חוות הדעת שלי על סלמי הפרח של יחיעם? 
קודם כל אני חייבת להגיד שכשהייתי קטנה מאוד אהבתי סלמי, יותר מכל נקניק אחר. ועכשיו אני גם מאוד אוהבת.
סלמי הפרח של יחיעם מתאפיין בטעם מעושן עדין עם חריפות קלה והוא פשוט נהדר כמו שהוא או בתוך כריך מפנק. אני החלטתי להשתעשע עם צורת הפרח וליצור "יצירת אומנות" שלא בדיוק יצאה כמו שהמשוררת התכוונה אבל העיקר שהיה טעים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!

ניוזלטר Subscribe

הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים באימייל

Subscribe to get our updates by email

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use