11/14/2022

כפית לכפית של סוכרזית בנוסחה חדשה ומתכון לרסק תפוחי עץ ביתי

בס"ד

רסק תפוחי עץ ביתי וסוכרזית



בימים אלה מושקת תערובת ההמתקה של סוכרזית לאפייה ובישול בנוסחה חדשה. כפית לכפית של סוכרזית היא תערובת המכילה אפס קלוריות ובאה לעזור לכל אותם האנשים שרוצים להנות מהמתוק מתוק הזה ללא חשש מכמות קלוריות ולמי שצריך לשמור על הסוכר שלו. כחלק מההשקה, קיבלתי להתנסות את הממתיק החדש וניסיתי אותו במתכון לרסק תפוחים ביתי.

כפית לכפית של סוכרזית



כפית לכפית של סוכרזית בנוסחה החדשה מבוסס על אריתריטול, רכיב המופק מתירס ומשמש כתחליף סוכר, וסטיוויה המופקת מצמח. שני המרכיבים מצטרפים בנוסחה החדשה של סוכרזית מקבוצת ביסקול לתחליף סוכר המחליף 1:1 את כפית הסוכר הלבן עם אפס קלוריות. התחליף מותאם במיוחד עבור בישול ואפייה, ויכול לשמש במגוון מתכונים בהם משתמשים בד"כ בסוכר לבן רגיל ביחס של אחד לאחד.
בנוסף לנוסחה החדשה, סוכרזית תשיק בהמשך תערובות אחרות המבוססות על סוכרלוז והקלאסי.

כפית לכפית של סוכרזית מתאים לטבעונים (Vegan Friendly), ללא גלוטן וב-100 גרם מוצר תמצאו 98.8 פחמימות (רב כהלים). המוצר כשר פרווה בהשגחת הבד"ץ ירושלים העדה החרדית ובהשגחת הרבנות ראש העין.


ליאור לוי, מנכ"ל ביסקול המייצרת את כלל מוצרי סוכרזית, ובהם גם 'כפית לכפית' אמר: "אנו מודעים לביקוש ההולך וגדל ברחבי העולם לתחליפי סוכר ומקפידים על ייצור מוצרים חדשניים ומובילים בקטגוריה. אנו תמיד נמצאים עם היד על הדופק ומשקיעים רבות במחקר בתחום כדי לפתח מוצרים חדשניים לטובת קהל הלקוחות שלנו בארץ ובעולם".

שוק תחליפי הסוכר המבוססים על סטיביה, אספרטיים, סוכרלוז, סכרין ועוד, מוערך בשווי של כ-10 מיליארד דולר בעולם לשנת 2021, כאשר שיעור הצמיחה השנתי שלו הוא כ-5%. היקף המכירות של תחליפי הסוכר בישראל עומד על 13 מיליון דולר (כ-50 מיליון ש"ח).

חברות באירופה ובארצות הברית משקיעות משאבים רבים על מנת לפתח מוצרים חדשים בתחום, וכך גם חברת "סוכרזית" הישראלית ממשיכה בקידום הטכנולוגי ובפיתוח מוצרים חדשים.


כפית לכפית של סוכרזית מרכיבים



חברת סוכרזית מבית ביסקול נוסדה בישראל לפני מעל 85 שנה על ידי משפחת לוי. מוצרי סוכרזית מיוצאים לעולם, בדגש על מדינות במזרח אירופה, שם המותג נחשב לאחד המובילים בתחום, כמו גם בישראל, עם קו המוצרים הרחב והמגוון ביותר.

כמו שציינתי קודם, קיבלתי להתנסות את הסוכרזית החדשה של המותג - כפית לכפית של סוכרזית ודווקא החלטתי לנסות את זה הפעם לא בבישול ואפייה כמו שמומלץ, אלא במתכון לרסק תפוחים ביתי. 

מה חשבתי על הממתיק?
כתוספת לרסק תפוחי עץ ישנו מעט טעם לוואי, אבל רסק התפוחים עדיין יצא מאוד טעים. מכיוון שיש לי ממתיק סוכר אחר שאני מאוד אוהבת להשתמש בו כשאני רוצה לפנק בעוגות ללא סוכר אפויות, כי הוא כמעט בלי טעם לוואי אבל כן בעל קלוריות, אני מאוד מצפה לנסות את הממתיק החדש של סוכרזית כפית לכפית שהוא ללא קלוריות גם באפייה ולראות אם מורגש טעם לוואי.

איך מכינים רסק תפוחים ביתי בכמות אישית?
1 תפוח עץ סמית' או תפוח אחר שאוהבים 
*תפוח סמית' יותר חמוץ, אז מי שפחות אוהב שיבחר בתפוחים אחרים.
כ-2 כפיות מים
ככפית של ממתיק סוכרזית (לטעום לאחר ההוספה ולהוסיף עוד במידת הצורך)

אופן ההכנה:
שמים בבלנדר את התפוח המקולף והחתוך, המים והסוכרזית ומבלנדרים עד לקבלת רסק. 
2.בתחילה זה יראה כמו קציפה. תמשיכו לערבב ותנו לזה לעמוד כמה דקות וזה יראה כמו רסק תפוחי עץ אמיתי.
3.אם שמתם יותר מדי מים, זה ישאר יותר דומה לקציפה אבל עדיין טעים.
4.אפשר להכין גם ללא ממתיק.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!

ניוזלטר Subscribe

הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים באימייל

Subscribe to get our updates by email

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use