11/28/2022

חדש במדף - חלוה עם אגוזי לוז של אחוה - ביקורת

בס"ד

חלוה אחוה אגוזי לוז



חברת אחוה ממשיכה לחדש ולהפתיע ומשיקה בימים אלה מוצר חדש - חלווה עם אגוזי לוז העשויה 50% שומשום ו-10% אגוזי לוז. 

חלווה אחוה אגוזי לוז



חלבה אגוזי לוז החדשה מבית מותג אחוה עשירה בסיבים תזונתיים ואחוז גבוה של חלבון (10% ל-100 גרם). החלווה מופקת מהטחינה הגולמית האיכותית של החברה, ומצטרפת לסדרת החלוה של אחוה הנמכרת באריזת 400 גרם.

סדרת החלוה של אחוה נחשבת לנמכרת ביותר בישראל ומובילה בתחום כבר שנים רבות, ולדברי יובל מלאך, סמנכ"ל השיווק והמכירות של אחוה, מדובר במהלך של החברה להשיק מוצרי חלווה בטעמים מיוחדים: "לצד צריכה גבוהה של מוצרי חלוה בטעמים קלאסיים הנשמרת לאורך שנים, אנו מזהים בקרב צרכנים פתיחות רבה לנסות מוצרי חלוה בטעמים חדשים ונרגשים לצרף טעם חדש בטעם אגוזי לוז, הנחשב לאחד האגוזים המשובחים והנפלאים בטעמם".

חלווה אגוזי לוז מגיעה באריזת מגשית פלסטיק עם מכסה נוח לסגירה חוזרת, 100% טבעונית, כשרה בהשגחת הרבנות אריאל והבד"ץ ירושלים העדה החרדית ונמכרת במחיר מומלץ לצרכן של כ-12-14 ש"ח לאריזת 400 גרם.


חלבה של אחווה אגוזי לוז



רכיבים: שומשום (50%), סירופ גלוקוזה, סוכר, אגוזי לוז (10%), שומן צמחי מוקשה (דקל), חומר מקציף (תמצית שורש ספונריה), מתחלבים (לציטין סויה, E471), מווסת חומציות (חומצת לימון), חומרי טעם וריח.

ב-100 גרם מוצר תמצאו: 498 קלוריות, 32 גרם שומן (מתוכם 6.6 גרם חומצות שומן רווי, פחות מ-0.5 גרם שומן טראנס), כולסטרול 0 מ"ג, נתרן 26 מ"ג, פחמימות 39.5 גרם, מתוכם 24.75 גרם סוכרים, 6.25 כפיות סוכר, 5 גרם סיבים תזונתיים, חלבונים 10.4 גרם, סידן 68 מ"ג וברזל 2.6 מ"ג.

קיבלתי להתנסות את החלוה אגוזי לוז של אחוה ומדובר בחלוה מעולה ומאוד מוצלחת, שכיף לנשנש כמו שהיא ולפנק את אוהבי החלוה באשר הם.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!

ניוזלטר Subscribe

הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים באימייל

Subscribe to get our updates by email

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use