מעדני יחיעם ממשיכים לחדש ומשיקים שלושה מוצרים חדשים בסדרת הפרימיום - פסטרמה מהמעשנה, צלעות אסאדו על האש ורוסטביף.
הנקניקים החדישים מבית מעדני יחיעם, מיוצרים במפעל הגלילי של יחיעם, ללא גלוטן ואחוזי חלבון גבוה. את נקניקי הבוטיק של יחיעם ניתן למצוא במעדניות ובאריזות בשירות עצמי.
קיבלתי להתנסות את שלושת מוצרי הפרימיום החדשים של מעדני יחיעם, המגיעים פרוסים, באריזה אלגנטית הנוחה לשימוש.
שלושת המוצרים החדשים בסדרה הם:
פסטרמה מהמעשנה - פרוסות פסטרמה הודו מנתח שלם שעבר עישון איטי עם עץ בוק. הפסטרמה בעלת 20% חלבון ו-2% שומן בלבד!
צלעות אסאדו על האש - פרוסות מצלעות בקר מעוצבים, מעושנים וצלויים "על האש", שיוצרו בתהליך צלייה ארוך כמיטב המסורת הארגנטינאית. בעלי 16% חלבון ו-3% שומן.
רוסטביף - פרוסות מנתח בקר שלם שעבר צלייה בטמפרטורה גבוהה לקבלת טעם ומרקם ייחודי. בעל 19% חלבון ו-3% שומן.
טעמתי את כל שלושת המוצרים החדשים שבסדרה -וכולם היו ממש מצוינים! טעימים בפני עצמם וגם בתוך כריך עם חומוס וירקות.
שלושת המוצרים מצטרפים לסדרת מוצרי הפרימיום של יחיעם הקיימים: סלמי סרוולט קלאסי ובסגנון הונגרי, סלמי צרפתי , סלמי הרץ, קורנדביף, פרושוטו עגל ועוד.
תמיר דגן, מנהל השיווק של חברת מעדני יחיעם, אמר כי: "בהמשך למגמה בשוק והתחזקות קטגוריית הפרמיום, אנו שמחים להביא לצרכן שלושה מוצרים חדשים בטעמים מיוחדים של מעדני בשר איכותיים וטעימים מאוד, המיוצרים במפעל הגלילי שלנו בתנאי בוטיק".
את המוצרים החדשים של מעדני יחיעם ניתן להשיג ברשתות השיווק והחנויות המובחרות ברחבי הארץ, במחירים של:
פסטרמה מהמעשנה - 21.90-26.90 ש"ח לאריזת 180 גרם.
צלעות אסאדו על האש ורוסטביף - 26.90-29.90 ש"ח לאריזת 150 גרם.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!