![]() |
צילום: מירי חיון |
תבשילים חמים הם מה שאנחנו מחפשים בחורף הקר, ועל כן סולתם ומי חיון מעניקים לנו מתכון מעורר תאבון של ארטישוק עם פטריות. תוספת שיכולה להשתלב עם כל מנה או לעמוד בפני עצמה כמנה צמחונית.
![]() |
צילום: מירי חיון |
מנת ארטישוק ופטריות/ מתכון: מירי חיון וסולתם
*הערה חשובה מבעלת הבלוג (מיכל): לא ניסיתי את המתכון, אך הוא נשמע קל ונפלא להכנה
מרכיבים:
2 חבילות תחתיות ארטישוק קפואות
2 קופסאות שימורי פטריות
מלח ופלפל, לפי הטעם
חצי כפית כורכום
2 פלפלים אדומים יבשים
2 כוסות מים
כוסברה לקישוט
אופן ההכנה:
1.מפשירים את תחתיות הארטישוק, חותכים לרבעים ומכניסים לסיר.
2.שוטפים את הפטריות במים, מסננים ומוסיפים לסיר .
3.מניחים מעל את הפלפלים האדומים.
4.מתבלים במלח, פלפל וכורכום .
5.מוסיפים שתי כוסות מים ומביאים לרתיחה של 20 דקות עד שהארטישוק מתרכך.
6.לאחר 20 דקות, מבשלים עוד 5 דקות ללא מכסה, לצמצום הנוזלים.
7.מקשטים בכוסברה, ומגישים חם לצד אורז.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!