10/24/2017

עוגת משודרגת ומרשימה עם ביסקוויטים - Impressive no-bake cake

Yum
בס"ד

עוגת ביסקוויטים משודרגת ומרשימה no bake impressive biscuit cake

שני מוצרים חדשים מבית אסם נחתו אצלי בבית לסיקור וזו הייתה סיבה מצויינת לפנק את משפחתי בעוגה מרשימה וקלה להכנה והכי חשוב - טעימה.

Two products I got to review from Osem, gave me a good reason to indulge my family with impressive and easy as pie cake that most importantly is delicious.




פריכיות פיטנס rice cakes fitness


חברת אסם השיקה שני מוצרים חדשים, אשר שניהם משתייכים לקטגוריית המוצרים הבריאים: האחד - פתי בר עם פלוס תזונתי והאחר - פריכיות חדשות ומיוחדות תחת המותג פיטנס.

על אף שהבלוג שלי מלא במתוקים, נושא הבריאות זה משהו שמאוד חשוב לי ואני משתדלת להכניס גם מרכיבים בריאים הביתה.
אנחנו צורכים פריכיות מדי פעם ועכשיו נכנס שחקן חדש לשוק תחליפי הלחם - מותג פיטנס מבית אסם נסטלה מתרחב ומשיק שני מוצרים חדשים של פריכיות דקות דקות : פריכיות 3 דגנים ופריכיות 3 דגנים וקינואה. כל פריכית מכילה דגנים מלאים ו-15 קלוריות בלבד. המוצר כשר בהשגחת הבד"ץ העדה החרדית.

Osem company have launched two new products that belong in the healthy products category: the one - petit beurre with nutritional plus (like shortbread cookies) and the other - new and special rice cakes under the fitness brand.

Although my blog is full with sweets, the health subject is something I care about and I try to incorporate healthy ingredients at home too.
We consume rice cakes every now and then and now a new player entered the bread substitutes market - Fitness brand of Osem Nestle expands and launches two new products of extra thin rice cakes: 3 grain rice cakes and 3 grain rice cakes with quinoa. Each rice cake contains whole grains and only 15 calories. The product is kosher, Badatz Haeda Haharedit.


פתי בר אסם 50% דגנים מלאים petit beurre osem


החידוש הנוסף מבית אסם הוא בעצם המשך למהלך התזונתי שהחברה החלה במרץ השנה - סדרת מוצרי "פלוס תזונתי" המשלבת דגנים מלאים במגוון מוצרים והפעם יצא לשוק פתי בר חדש המכיל 50% דגנים מלאים. המוצר נמכר באותו גודל ואותו מחיר של פתי בר קלאסי 500 גרם. מבחינת מרקם, הפתי בר מרגיש יותר פריך מהפתי בר הרגיל, אבל עדיין מאוד טעים ומוצלח. המוצר בהכשר הבד"ץ העדה החרדית.

הפעם החלטתי להכין עוגת ביסקוויטים מרשימה ביותר ובאמת שהיא קלת הכנה ללא כל אפייה (מוזמנים להציץ בסרטון ולראות עד כמה היא פשוטה).
אחרי שהתחלתי לכתוב את הפוסט הזה חשבתי לי, וואלה מי שרוצה יכול גם להכין לעצמו עוגת שכבות ממש בריאותית עם פריכיות וממרח גוואקמלי, אבל זה ממש לשוחרי הבריאות שלא רוצים להכניס בכלל ג'אנק הביתה או למי שפשוט אוהב ירקות.

The other renovation of Osem is actually a continuation to their nutritional move they started earlier this year on March - a series of products with "nutritional plus" which combines whole grains in variety of products and this time they launched a new petit beurre which contains 50% whole grains. The product is sold in the same package and price as the classic 500 gram petit beurre.Texture-wise, the petit beurre is crispier than the classic one, but still very tasty and successful. The product is kosher, Badatz haeda haharedit.

This time I've decided to make an impressive biscuit cake that is really easy-to-make and no bake is needed whatsoever (you can check out the cooking tutorial to see how easy it is).
While writing this post, I thought that if you want you can make yourself a healthier layer cake using the thin rice cake and guacamole spread, but that's more for the health advocates who doesn't like having junk in the house at all or those who love veggies.

עוגת ביסקוויטים לא קלאסית מרשימה not your classic shortbread cake


עוגה ללא אפייה מרשימה no bake cake
עוגת קינוח ללא אפייה מיוחדת special no bake dessert cake

עוגה מיוחדת ומושקעת לשבת great for shabbos and holiday no bake cake


המרכיבים:
1 כוס קצפת צמחית או שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן, מומס
1/2 כוס קצפת צמחית
100 גרם שוקולד מריר
ביסקוויטים
חלב, לפי הצורך, לטבילת הביסקוויטים
1/2 כוס קצפת צמחית או שמנת מתוקה
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 כפית אבקת קקאו

שוקולדים לקישוט
קקאו, לפיזור מעל העוגה

אופן ההכנה:
מקציפים את כוס הקצפת הצמחית ומקפלים אליה את השוקולד הלבן המומס ומניחים בצד.
ממיסים את 1/2 כוס הקצפת הצמחית ביחד עם השוקולד המריר, מערבבים לתערובת אחידה ומניחים בצד.
טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים אותם בתחתית תבנית אינגליש קייק ובכל צדדיה (אם יש צורך, חותכים את הביסקוויטים לפי גודל התבנית).
ממלאים מחצית מכמות הקצפת עם השוקולד הלבן, יוצקים מעל חלק מתערובת השוקולד המריר ומניחים מעל שכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב.
יוצקים את יתרת הקצפת הלבנה, מעל יוצקים את יתרת תערובת השוקולד המריר וסוגרים בביסקוויטים טבולים בחלב.
מעבירים למקפיא לפחות לשעתיים. קרוב לסוף הזמן, מקציפים את חצי כוס הקצפת הנותרת עם 2 כפות אינסטנט. ממנה מעבירים לקערה בצד 3 כפות גדושות.
לקערה עם הקצת קצפת מקציפים את הקקאו פנימה לקצפת יציבה ומעבירים לשקית זילוף עם צנתר.
מוציאים את העוגה מהמקפיא והופכים אותה על מגש. שולפים מהתבנית ומצפים את העוגה בקצפת הלבנה.
מזלפים מעל מהקצפת החומה, תוקעים שוקולד בכל זילוף שוקולד חום ומפזרים אבקת קקאו על כל העוגה.
מגישים או שומרים במקרר. 





Ingredients:
1 cup whipping cream
200 gram/7 OZ. white chocolate, melted
1/2 cup whipping cream
100 gram/ 3.5 OZ. bittersweet chocolate
Petit beurre biscuits/shortbread
milk, as much as needed, to dip the biscuits
1/2 cup whipping cream
2 Tbsp. instant vanilla pudding
1 tsp. cocoa powder

chocolates for decoration
cocoa powder, for dusting

Preparation:
Whip the 1 cup whipping cream, fold the melted white chocolate inside and set aside.
Melt the 1/2 cup whipping cream with the bittersweet chocolate, mix until unified and set aside.
Dip the biscuits in milk and arrange at the bottom of an English cake pan and on the sides, if needed just break the biscuits to fit the pan.
Pour half of the white cream inside, then some of the melted chocolate and place a layer of milk dipped biscuits on top. Cover with another layer of white cream and then chocolate ganache and close with a layer of milk dipped biscuits.
Transfer to the freezer to set for at least two hours. Close to the end of time, whip half cup whipping cream with 2 tablespoon instant vanilla pudding. Take about 3 heaping tablespoons of it and place in another bowl and add to it 1 teaspoon cocoa powder, whip until steady and transfer to piping bag with a nozzle.
Take the cake out of the freezer and flip on a tray. Take it out of the pan and coat with the white cream. Pipe on top with the brown cream, place chocolates on top of the piped chocolate and dust the cake with cocoa powder.
Serve or keep in the fridge.