בס"ד
לביבות לחם הנקראות עוג'ה (ooja), לפי מתכון של פסקל פרץ רובין.
אופן ההכנה:
שמים את הלחם בקערה, מוסיפים ביצים ותבלינים ומערבבים.
מחממים שמן במחבת ויוצקים מהתערובת למחבת בעזרת כף.
לביבות לחם הנקראות עוג'ה (ooja), לפי מתכון של פסקל פרץ רובין.
הלביבות מאוד קלות להכנה ומאוד טעימות.
במתכון מצויין להשתמש בלחם, אבל גם חלה או לחמניות ילכו טוב, כמו שאני השתמשתי בחלה.
במתכון מצויין להשתמש בלחם, אבל גם חלה או לחמניות ילכו טוב, כמו שאני השתמשתי בחלה.
תשתדלו שהלביבות לא תהיינה עבות מדי, שכן אז יכול לקרות מצב שהאמצע לא מתבשל והוא יהיה ביצתי, לא מבושל ולא נחמד.
מרכיבים ל 6-8 מנות:
3 פרוסות לחם, מושרות במים וסחוטות
4 ביצים
1/4 כפית פפריקה חריפה
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1 כפית כמון
שמן לטיגון
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
שמים את הלחם בקערה, מוסיפים ביצים ותבלינים ומערבבים.
מחממים שמן במחבת ויוצקים מהתערובת למחבת בעזרת כף.
משטחים, במידת הצורך, ללביבות ומטגנים משני הצדדים.
בתאבון :-)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!