בס"ד
המתכון
הבא הוא מהספר של בני סיידא "על הדקה". המתכון קל מאוד להכנה וממש מוצלח.
מומלץ לאכול מיד אחרי שמסיימים להכין.
המרכיבים: (ל-6 מנות)
3 חצילים, פרוסים ל-12 פרוסות אורך ומטוגנים
למלית הסביח:
200 גרם טחינה ירוקה מוכנה
4 ביצים קשות, חתוכות לקוביות
1 כפית אריסה
3 כפות צנוברים, קלויים (אני ויתרתי)
לסלט:
4 עגבניות, חתוכות לקוביות
1 בצל סגול, קצוץ דק
1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה
4 שיני שום, קצוצות
מלח
שמן זית ומיץ לימון, לפי הטעם
לעיטור:
3 כפות צנוברים, קלויים (שוב ויתרתי)
אופן ההכנה:
מערבבים את כל מרכיבי הסלט, טועמים ומשפרים תיבול. מחלקים ל-6 צלחות.
מערבבים
בקערה את מלית הסביח. שמים מעט מלית בקצה של אחד מפרוסות החצילים ומגלגלים
לגליל. ממלאים את שאר החצילים באותו אופן ושמים 2 גלילים בכל צלחת.
שיהיה בתאבון :-)
זאת מנה שאני מאדדדדדדדדדדדדדדד אוהבת!!
השבמחקאמנם אצלנו מכינים קצת אחרת, אבל בעיקרון זה אותו הטעם.
זאת מנה ראשונה בארוחות ששי בערב או שבת בצהרים אצלנו - ואני חוגגת שמגישים אותה :)
ועוד משהו - כמעט חשבתי שהגעתי לבלוג הלא נכון. אני לא יודעת מה עשית, אבל הבלוג ניראה נהדררררררררררררר!!
כל המראה שלו הרבה הרבה יותר יפה לדעתי!!